TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Alergătorul fericit PB-DRM-ALERGF-19-N-001
Alergătorul fericit
Vezi
galerie

Alergătorul fericit

de David Roche, Megan Roche

Id: #317847

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Alergătorul fericit are la bază experiența personală a autorilor, David și Megan Roche, alergători și antrenori deopotrivă, pentru care alergarea a însemnat un proces de autocunoaștere transformat, în cele din urmă, în însuși motorul fericirii de zi cu zi.

Cartea tratează tema alergării din două perspective: una care ține de motivele pentru care vrem să devenim alergători, viziunea pe termen lung și modul cum introducem acest sport în existența noastră de zi cu zi, iar cea de-a doua care ține de tehnica alergării, creșterea performanței până la limita evitării accidentărilor, raportul dintre alergarea în forță și alergarea ușoară, programul ideal de antrenament, depășirea crizelor și concentrarea pe procesul alergării rapide și ușoare.

SWAP (Some Work, All Play / „Unii muncesc, toți se joacă”) este echipa de atleți pe care cei doi o antrenează și ale căror rezultate le confirmă, de fiecare dată, că viziunea lor asupra alergării este cheia spre fericire.

Volumul include 26 de studii de caz ale alergătorilor din echipa SWAP, pentru a ilustra cât mai convingător sfaturile lor practice.

extinde
 

Detalii produs

Autor: David Roche, Megan Roche

Traducător: Smaranda Nistor

Data apariției: 2019

Titlu original: The Happy Runner: Love the process, get faster, run longer

ISBN: 978-606-948-430-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 272

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x23,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Pilot books

 

Opinii editoriale

"De ce îmi place mult această carte? Pentru că este scrisă de alergători, pentru alergători. Pentru că ne ajută sa devenim nu doar niste «mașinării» mai eficiente în mișcare, dar și niște oameni care iubesc alergarea, pentru că ne încurajează să îi vedem pe ceilalți alergători nu ca pe adversari sau concurenți, ci făcând parte din marea echipă a alergătorilor și pentru că ne ajută să ne dezvoltăm viziunea pe termen lung despre alergare. În plus, include și studii de caz, care ilustrează sfaturile practice. Pe scurt, este una dintre acele cărți transformaționale, despre care vom putea spune, la bătrânețe: «datorită ei, alerg și acum!»."

Andrei Roșu, alergător pasionat

"O carte care îți lansează o provocare: vrei să devii un alergător mai bun? Dacă da, atunci – spun autorii – poate merită să acorzi aceeași atenție nu doar intensității și duratei antrenamentelor, cât mai ales măsurii în care te accepți așa cum ești și felului în care știi să te bucuri de ceea ce faci."

Marian Chiriac, editor alerg.ro

"Când te apuci de alergare nu vezi altceva decât distanță și viteză. „Cât de mult alergi?”, e cam prima întrebare a tuturor, urmată de „Cât de repede?”, la fiecare conversație legată de alergare. După șapte ani de alergare zilnică, mi se pare că asta e o abordare foarte limitată. Alergarea nu este despre distanță, despre viteză, despre medalii și reușite, ci despre autocunoaștere, despre autodepășire și despre a ne simți bine. Suferința nu trebuie să facă parte din repertoriul nostru zilnic de antrenamente, trebuie să avem compasiune față de noi înșine când ne motivăm, trebuie să ne bucurăm de momentele petrecute cu noi înșine. Ca să putem să facem toate aceste lucruri, vă recomand să citiți cartea Alergătorul fericit. Cartea este binevenită atât pentru începători, cât și pentru avansați, pentru că temele abordate sunt relevante și vitale pentru oricine. O reflecție utilă pentru orice alergător sau aspirant."

Magor Csibi, alergător și Head of Leadership la Trendconsult