TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Stilul vestimentar masculin contemporan CA-NIS-STIVMC-18-N-001
Stilul vestimentar masculin contemporan
Vezi
galerie

Stilul vestimentar masculin contemporan

de Nicolas Schiffer

Id: #258178

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În moda contemporană masculină se întrepătrund o multitudine de influenţe, de pe toate meridianele lumii: conservatorismul britanic, atmosfera casual americană, rafinamentul şi bogăţia de culori specifice zonei mediteraneene, dar în acelaşi timp şi spiritul marilor creatori de modă cunoscuţi pe întreg mapamondul. Astăzi toată lumea influenţează pe toată lumea, rezultatul fiind acest stil ciudat, cu o mie de feţe: moda actuală a străzii… 

Chiar dacă la baza vestimentaţiei bărbaţilor stau în continuare sacoul, pantalonii şi cămaşa, adică ţinuta tradiţională, acum atât blugii, cât şi pantalonii din bumbac, pantofii tip sport, chiar şi hanoracele cu glugă, fac parte din categoria vestimentaţiei clasice. 

Se poate observa, în zilele noastre, o multitudine de abordări vestimentare de diversităţi stilistice, fără însă ca eleganţa şi rafinamentul din ţinuta bărbaţilor să dispară. Dacă aceste noi combinaţii, posibilităţi necunoscute până acum, sunt caracterizate de stil, eleganţă şi calitate ridicată, înseamnă că „ingredientele” succesului sunt asigurate. 

Cartea se doreşte a fi un ghid în această lume nouă, cea a gentlemanului contemporan. Ea se adresează acelor bărbaţi cărora le place să se îmbrace, acordând atenţie ţinutei lor, pentru care această preocupare nu reprezintă o povară, ci o adevărată plăcere. În concluzie, bărbaţilor care acceptă că şi haina îl face pe om! 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Nicolas Schiffer

Data apariției: decembrie 2018

ISBN: 9786067870633

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 296

Limbă: Română

Dimensiuni: 18x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Casa