TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Comunică bine prin look 9786069295779
Comunică bine prin look

Comunică bine prin look

de Brigitte Esnoult, Pascal Legrand

  • Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei
  • Retur posibil: 365 zile
  • Data estimată de livrare: 27.10.2021
  • Ambalare gratuită a cadoului
 

Descriere produs

Comunică bine prin look. Gata! De azi înainte, hainele nu or să mai fie o nebuloasă ori o povară pentru ține. Dimpotrivă, dacă până acum îmbrăcămintea te cam scotea din sărite (mai ales în cazul bărbaților) de acum înainte lucrurile se vor schimbă radical, împreună cu tunsoarea sau coafură ce nu-ți încadrează bine față.

Cu toții întoarcem capul după o persoană despre care spunem că are gust, știe să se îmbrace. Și facem asta pentru că respectivă știe să ne comunice bine diverse informații prin look-ul ei. Iar lucrul asta valorează mult atât în viață personală, cât și (sau mai ales) la muncă. Știai că există șase tipuri de personalitate care se îmbrăca în mod diferit? Dar că imaginea pe care ți-o creezi spune foarte multe despre ține? Vrei să înveți cum să te poți exprimă cu ajutorul ei? Știi care este culoarea ta de bază? Dar morfologia? Să mai amintesc de proporții?

Ei bine, dacă vrei să afli răspunsurile la toate aceste întrebări și multe alte lucruri interesante, de pildă cum să-ți organizezi garderobă și să treci de la un look bun la un comportament bun la muncă și în societate în general, acest ghid practic este exact ce-ți trebuie. Nu uită să arunci o privire și în anexele care prezintă particularitățile imaginii la feminin, care le învață pe doamne, printre altele, cum să se machieze corect și curăț în doar 15 minute, sau cele ale imaginii la masculin, din care domnii vor află ce tip de nod de cravată se potrivește cel mai bine cu un anumit guler de cămașă, sau cum să poarte un costum pe măsură. Nu sunt uitați nici cei care au mici probleme cu greutatea. Artă îmbrăcării hainelor care maschează rotunjimile este descrisă pas cu pas, devenind astfel simplă și eficientă pentru toți cei care cred că haină îl face pe om. Indiferent dacă o citești cap-coadă sau sări direct la ce te interesează, nu uită: Imaginea ta este că un puzzle… într-un singur exemplar!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Brigitte Esnoult, Pascal Legrand

Data apariției: 2013

ISBN: 9786069295779

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 184

Dimensiuni: 14x20,5 cm

Editura: House of Guides

Pagini: 184

Limba: Română

Hârtie: 120g/m

 
Toate categoriile:
Carte non-ficțiune >> Hobby și carte practică >> Modă și design
Carte non-ficțiune >> Lecturi motivaționale >> Dezvoltare personală
Carte non-ficțiune >> Lecturi motivaționale >> Ghiduri practice
Speciale >> Nonfiction
 
Cuvinte cheie:
stil, vestimentaţie, business, societate, cultură