TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ţeserea cu fâşii de hârtie. Idei creative 106 CA-ANK-ECFDHI-15-P-001
Ţeserea cu fâşii de hârtie. Idei creative 106
Vezi
galerie

Ţeserea cu fâşii de hârtie. Idei creative 106

de Andrea Küssner-Neubert

Titlu apărut în colecția Idei creative la Casa

Id: #225260

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ţeserea cu fâşii de hârtie este o tehnică foarte îndrăgită de copii, deoarece este simplă, iar rezultatul este deosebit de spectaculos. Decoraţiunile prezentate în această carte se pot confecţiona uşor urmând indicaţiile şi şabloanele date, dar, după învăţarea paşilor de lucru, vă recomandăm crearea de modele proprii. 

În paginile următoare sunt descrise şi alte tehnici de lucru care completează ţeserea cu fâşii de hârtie, ca de exemplu lipirea, decuparea, plierea. Cu acestea se pot decora cutii, rame foto, lampioane, jucării şi multe altele. Pentru ţesere se folosesc fâşii de hârtie de mărimi şi modele diverse; ba mai mult, ele se pot personaliza după gusturile fiecăruia, decorându-le cu carioca, creioane colorate sau acuarele. Fâşiile de hârtie se pot înlocui şi cu panglici de mătase. Această tehnică este deosebit de versatilă, deci merită să o experimentaţi cât mai mult! 

Recomandăm acest volum grădiniţelor şi şcolilor, deoarece ţeserea cu fâşii de hârtie dezvoltă aptitudinile manuale ale copiilor, simţul culorilor şi oferă multe satisfacţii. 

Spor la lucru cu bucurie!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Andrea Küssner-Neubert

Data apariției: martie 2015

ISBN: 9786068527680

Copertă: Paperback

Număr pagini: 32

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x19,5 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Casa