TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Origami în 3D - Idei creative 97 CA-TED-ON3IC9-14-N-001
Origami în 3D - Idei creative 97
Vezi
galerie

Origami în 3D - Idei creative 97

de Terleczky Ádám

Titlu apărut în colecția Idei creative la Casa

Id: #237110

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Denumirea de origami în 3D nu este cea mai potrivită pentru această tehnică, deoarece toate modelele origami sunt tridimensionale; totuşi, această denumire este cea mai populară, prin urmare am preluat-o şi noi. 

Tehnica origami în 3D se poate asemui cel mai bine jocului de tip LEGO, doar că în acest caz în locul pieselor din plastic se vor asambla elemente din hârtie. Este vorba de o tehnică deosebit de creativă şi complexă, cu ajutorul căreia se poate crea sau recrea orice element din mediul înconjurător. 

După plierea pieselor componente, acestea se ataşează între ele, iar variaţiile figurilor realizate vor depinde doar de propria fantezie. Deşi în arta origami nu se folosesc adezivi, modelele în 3D vor fi mai trainice dacă se va utiliza lipici. Vă asigurăm că odată ce veţi începe, nu vă veţi mai putea opri! După plierea numărului corespunzător de elemente, poate începe distracţia! 

Recomandăm această carte grădiniţelor şi şcolilor, deoarece tehnica origami în 3D dezvoltă aptitudinile manuale, creativitatea şi vederea în spaţiu. După realizarea modelelor propuse în carte, vă sugerăm să vă confecţionaţi figurine după propriile idei.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Terleczky Ádám

Data apariției: august 2014

ISBN: 9786068527512

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 32

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x23,5 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Casa