TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
100 de flori şi alte accesorii croşetate LI-CLC-1DFIAA-13-P-001
100 de flori şi alte accesorii croşetate
Vezi
galerie

100 de flori şi alte accesorii croşetate

de Claire Crompton

Id: #218583

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea de față este foarte utilă atât celor care sunt începători, cât și celor care știu deja să croșeteze. Prima parte cuprinde noțiunile elementare – tipuri de fire, ustensile și accesorii, măsurarea tensiunii lucrului. Sunt descrise tehnici de bază, precum ochi de lanț, picioruș simplu, picioruș dublu etc, dar și tehnici complexe – scoici, evantaie, ciorchini, ochiuri multiple.

 

Capitolele următoare sunt dedicate modelelor croșetate, de la cele simple la cele elaborate, fiind împărțite tematic: flori, garnituri, materiale și motive. Veți învăța să croșetați, printre altele, o margaretă cu șase petale, un boboc de trandafir, frunze și crenguțe, o garnitură cu bucle simple, o margine cu fluturași, ornamente de Crăciun, un buzunar pentru fustă. Cele 100 de flori, materiale, garnituri și motive croșetate sunt perfecte pentru a vă accesoriza hainele sau pentru a redecora casa.

 

Fiecare model prezentat este însoțit de o diagramă, adică o reprezentare grafică a instrucțiunilor de lucru. Articolele croșetate în șiruri au diagrame orizontale, iar motivele au scheme în formă de cerc, pătrat sau hexagon.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Claire Crompton

Data apariției: august 2013

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 128

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: creativitate