TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Furoshiki - tehnica japoneză a împachetării. Idei creative 86 CA-PPV-FTJAMI-14-N-001
Furoshiki - tehnica japoneză a împachetării. Idei creative 86
Vezi
galerie

Furoshiki - tehnica japoneză a împachetării. Idei creative 86

de Pápai Vonderviszt-Anna

Titlu apărut în colecția Idei creative la Casa

Id: #238098

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ecologic, estetic, reciclabil, deosebit… şi lista avantajelor împachetării furoshiki poate continua. Această tehnică de ambalare originară din Japonia Evului Mediu este cunoscută azi în toată lumea. 
În zilele noastre, tehnica de împachetare furoshiki trăieşte o nouă epocă de aur, iar pe lângă eşarfele cu motive tradiţionale japoneze se pun în valoare şi eşarfe moderne, cu motive vestice. 
Tehnica furoshiki se foloseşte cel mai adesea la împachetarea cadourilor şi la plierea genţilor. Ea se mai poate aplica la confecţionarea de decoraţiuni sau obiecte casnice, cum ar fi ornamentele pentru uşi sau suporturile pentru prosoape. Aproape orice obiect de formă sau mărime variată poate fi împachetat cu această tehnică. 
De remarcat că ambalajul nu se deteriorează, iar plierea se poate reface ori de câte ori este nevoie. Cei care aprofundează această artă a împachetării pot conta pe un succes rapid, bună dispoziţie şi noi descoperiri. 
În această carte vom prezenta materialele folosite în furoshiki, proprietăţile acestora, mărimile necesare, iar în final, după însuşirea legării celor mai populare două tipuri de noduri, cei interesaţi vor putea adapta tehnicile învăţate la forma obiectului ce urmează a fi împachetat. 
Haideţi să ne apucăm de lucru cu curaj şi să împachetăm de acum înainte cadourile în stil furoshiki!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Pápai Vonderviszt-Anna

Data apariției: 2014

ISBN: 9786068527291

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 32

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x19,5 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Casa