TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Stoc furnizor
PREȚ: 55,08 lei
-15%64,8 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 01.03.2017
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Expert în amenajarea propriei grădini

D. G. Hessayon
Stoc furnizor
PREȚ: 55,08 lei
-15%64,8 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 01.03.2017
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
EXPERT IN AMENAJAREA PROPRIEI GRADINI este prima carte din seria Expert care se ocupa de toate obiectele ce exista intr-o gradina: pereti, sere,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-571-745-2
Dimensiuni: 20x26 cm
Tip copertă: Paperback

Expert în amenajarea propriei grădini

MAI MULTE DESPRE CARTE

EXPERT IN AMENAJAREA PROPRIEI GRADINI este prima carte din seria Expert care se ocupa de toate obiectele ce exista intr-o gradina: pereti, sere, mobilier, recipiente, acoperisuri, lacuri, poteci etc.
Puteti cumpara aranjamente deja asamblate sau va puteti construi singuri sau cu ajutorul unor profesionisti decoratiunile din gradina.

Alegerea este a dumneavoastra. Aceasta carte se ocupa de obiectele care pot fi cumparate de la un magazin de materiale pentru constructii, dar nu se refera numai la produsele de tip „mesterul casei”. Unele dintre obiectele propuse in paginile urmatoare nu implica activitate de constructie in nici un fel, ele sunt cumparate gata confectionate, cum ar fi piese de mobilier, jardiniere sau suporturi, gratare. Pentru alte obiecte aveti de facut o optiune: daca le cumparati de-a gata sau le confectionati dumneavoastra. In sfarsit, sunt elementele pe care trebuie sa le construiti, pentru ca alta solutie nu exista: potecile, terasele, treptele.

Data apariției: iulie 2007
Editura: Allfa
Pagini: 128
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
grădină, amenajări, hobby
  • D. G. Hessayon - Autor
    Dr. D. G. Hessayon Horticultor, cercetator, lector, artist si jurnalist, dr. D. G. Hessayon a initiat in 1959 o ampla miscare de inovatie in cadrul publicatiilor specializate in gradinarit, cu o prima carte din seria Expert. Urmatoarele carti din aceasta serie au un impact extraordinar asupra gradinaritului din ultimii 50 ani. Din aceasta colectie s-au vandut peste 47 milioane de exemplare in toata lumea, iar autorul a primit multe premii, printre...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus