TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dincolo de gândirea pozitivă VI-ROA-DINDGP-08-N-001
Dincolo de gândirea pozitivă
Vezi
galerie

Dincolo de gândirea pozitivă

de Robert Anthony

Id: #223931

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Aceasta carte va prezinta modalitati prin care puteti obtine rezultate pozitive, puteti sa va transformati ideile si visurile in realitate. Daca sunteti in cautarea unei carti care sa va inspire cu mici doze de gandire pozitiva, presarata cu studii de caz cat mai pitoresti care ocupa un timp si spatiu pretioase, este posibil ca aceasta carte sa nu fie potrivita pentru voi. Daca, dimpotriva, cautati o metoda simpla si clara care merge dincolo de gandirea pozitiva, atunci aceasta carte va va fi de un real folos. Aveti in maini o formula dovedita pentru succes, care va permite sa mergeti dincolo de gandirea pozitiva pentru a obtine rezultatele pe care le doriti. E nevoie de implicare din partea voastra, dar la sfarsit veti vedea ca a meritat fiecare minut pe care l-ati dedicat acestui studiu!”

Aceasta carte este insasi formula succesului! Te conduce spre transformarea imaginilor mentale in realitate. Este simplu! Daca esti o persoana ambitioasa, determinata sa reuseasca in viata in orice isi propune, atunci aceasta formula este pentru tine.

In interiorul acestei carti gasesti adevarata cheie a unei vieti fericite, asa cum ti-ai imaginat-o. Oamenii de succes din toate timpurile pana in prezent au stiut secretul, iar acum si tu esti pe cale sa-l descoperi! Fa o transformare esentiala si paseste in randul personalitatilor! Invata mecanismul simplu al gandirii aducatoare de fericire pentru rezultate rapide in viata ta.

Urca pe Everestul implinirii personale!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Robert Anthony

Traducător: Raluca-Nicoleta Radu

Data apariției: septembrie 2008

Titlu original: Beyond Positive Thinking: A No-Nonsense Formula for Getting the Results You Want

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 240

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Vidia

Teme: iubire, succes

Robert Anthony
Robert Anthony
Autor

Robert Anthony este asul din mânecă al celor mai de succes oameni de pe Planetă....

vezi autor