TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Cum să-ţi înţelegi soţia (Ediţie Jurnalul Naţional)

Gary Smalley
Colecții/Serii: Viaţă sănătoasă (JN)
Vreţi ca soţia dumneavoastră să vă înţeleagă? Să vă admire? Să vă fie sprijin în clipele grele? Doriţi o viaţă sexuală...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-669-602-0
EAN-16: 978973669602
Dimensiuni: 13,7x21,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Cum să-ţi înţelegi soţia (Ediţie Jurnalul Naţional)

MAI MULTE DESPRE CARTE

Vreţi ca soţia dumneavoastră să vă înţeleagă? Să vă admire? Să vă fie sprijin în clipele grele? Doriţi o viaţă sexuală cât mai bună? Vreţi o familie cu adevărat fericită şi să fiţi un model în viaţa copiilor dumneavoastră?

Autorul, cu o experienţă de zeci de ani în consilierea cuplurilor, vă oferă un adevărat manual practic de căsnicie, cu sfaturi şi sugestii ce vă vor ajuta să construiţi o relaţie armonioasă cu soţia. Punându-le în aplicare, veţi învăţa că aproape orice problemă ar apărea într-o căsnicie poate fi rezolvată şi vă veţi face soţia să se simtă preţuită şi iubită.

Pentru că toţi ne naştem, creştem, ne îndrăgostim, ne căsătorim, iubim, înşelăm, dăm naştere, divorţăm, plângem, uităm şi iertăm. Pentru că suntem singuri sau împreună, pentru că suntem părinţi sau copii, pentru că ne pasă de cine suntem, de cei din jur, şi mai ales pentru că fiecare dintre noi are o familie pe care o iubeşte şi vrea să o protejeze.

Autor: Gary Smalley
Traducător: Lucian-Mircea Popescu
Data apariției: 2008
Editura: Curtea Veche
Titlu original: For Better or For Best (Understanding Your Wife)
Pagini: 224
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
dezvoltare personală, căsnicie, înţelegere, soluţie, consiliere, cuplu, sfaturi, sugestii
  • Gary Smalley - Autor
    Gary Smalley este unul dintre cei mai cunoscuţi autori şi conferenţiari americani în domeniul relaţiilor de cuplu. Este autorul sau coautorul a 16 bestselleruri, traduse în mai multe limbi, care au câştigat numeroase premii, precum şi al mai multor filme şi casete video de mare popularitate. A petrecut mai bine de 30 de ani învăţând de la alţii şi consiliind sute de cupluri. A intervievat personal sute de persoane singure...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor