TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Totul va fi bine! HU-EMJ-TVFBMO-12-P-001
Vezi
galerie

Totul va fi bine!

de Emily Joy

Titlu apărut în colecția Practic. Humanitas la Humanitas

Id: #202509

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Manualul optimistului desăvârşit
 

Descriere produs

Emily Joy nu-şi găseşte niciodată liniştea. Medic generalist cu o familie tot mai mare, cu un soţ care are o viziune cam sumbră asupra vieţii şi cu un cabinet plin de pacienţi, ea a fost cruţată de monotonia serilor petrecute cu un pahar de vin în mână şi cu un singur gând în minte: cel de a se concentra la temele şcolare de a doua zi ale copiilor.

 

Cu toate acestea, conducându-i pe cititori într-o călătorie emoţionantă, deseori amuzantă care porneşte din curtea unui spital din agitata Sierra Leone, ţară pe atunci sfâşiată de războiul civil, pentru a-i duce tocmai în mijlocul haosului familial din bucătăria unei locuinţe obişnuite, autoarea îşi propune cu hotărâre să descopere însuşi sensul existenţei şi concluzionează că, oricât am filozofa, numai satisfacerea necesităţilor de bază ale vieţii ne face fericiţi.

 

Cartea ei, Totul va fi bine! Manualul optimistului desăvârşit, este o lectură obligatorie pentru oricine s-a întrebat vreodată care-i sensul existenţei sale, dar a fost prea ocupat pentru a-l descoperi.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Emily Joy

Traducător: Bianca Rizzoli

Data apariției: 2012

Titlu original: The Accidental Optimist: A Guide to Life

ISBN: 978-973-502-471-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Humanitas

Teme: fericire