TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Sexualitatea după 40 de ani

Yvon Dallaire
Actul amoros a fost dintotdeauna dintre cele mai mari placeri ale vietii. De obicei, se crede ca el poate fi efectuat pana la o anumita varsta, dupa...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 9786065131552
Dimensiuni: 14x20,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Sexualitatea după 40 de ani

MAI MULTE DESPRE CARTE

Actul amoros a fost dintotdeauna dintre cele mai mari placeri ale vietii. De obicei, se crede ca el poate fi efectuat pana la o anumita varsta, dupa aceasta fiind privit cu suspiciune si ironie chiar. Yvon Dallaire spulbera toate prejudecatile si miturile nefondate legate de acest subiect, dezvaluind cititorilor faptul ca abia dupa varsta de 40 de ani se poate spune cu adevarat ca incepe viata sexuala. Aceasta afirmatie este sustinuta cu exemple si argumente stiintifice incontestabile.

Desigur, procesul imbatranirii aduce cu sine toate problemele si complicatiile specifice varstei, insa acest lucru nu trebuie sa inspaimante, mai ales fiindca cel mai multe dintre ele pot fi rezolvate cu foarte multa usurinta. Pentru unele dintre ele, este nevoie doar de cateva sedinte terapeutice. De asemenea, cateva dintre schimbarile survenite dupa varsta de 40 de ani sunt benefice, si pot ajuta la dezvoltarea vietii sexuale a cuplului.

Data apariției: 2013
Editura: House of Guides
Pagini: 224
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
amoros, îmbătrânire, sex, probleme, cuplu

Opinia cititorilor