TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Cum să-ți supraveghezi fertilitatea

Toni Weschler
Colecții/Serii: Cărți practice
In aceasta carte plina de explicatii fascinante, de incredere si actuale, Toni Weschler scoate la iveala tot ce ar trebui sa stim despre fertilitatea...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-47-1332-5
Dimensiuni: 13x21 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Cum să-ți supraveghezi fertilitatea

MAI MULTE DESPRE CARTE

In aceasta carte plina de explicatii fascinante, de incredere si actuale, Toni Weschler scoate la iveala tot ce ar trebui sa stim despre fertilitatea si sexualitatea noastra, demistificand fascinanta natura a reproducerii. Abordarea foarte practica a constientizarii fertilitatii este prezentata intr-o maniera plina de intelegere si datatoare de forta. Indiferent ca doriti sa ramaneti insarcinate, sa evitati o sarcina sau doar sa intelegeti mai bine fertilitatea feminina, aceasta carte este pentru dumneavoastra. 

Autor: Toni Weschler
Traducător: Ianina Marinescu
Data apariției: 2012
Editura: Paralela 45
Pagini: 522
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
sănătate, sexualitate, fertilitate, medicină, reproducere, sarcină, cuplu, copii, femeie

Opinii Editoriale

Despre fertilitate - Dr. Mark Perloe, director al Georgia Reproductive Specialists, Atlanta, Georgia
"Cum sa iti supraveghezi fertilitatea este o resursa nepretuita pentru femeile care cauta sa-si inteleaga mai bine ciclurile reproductive si sa aiba un rol activ in ingrijirea sanatatii proprii. Cartea serveste ca important instrument de diagnostic, atat pentru evaluarea preocuparilor legate de fertilitate, cat si pentru monitorizarea tratamentului ovulatiei si de aceea o recomand in aceeasi masura medicilor, cat si pacientilor."
Despre cuplu - Dr. Sherman J. Silber, autor al How to Get Pregnant
"Aceasta carte bine documentata a lui Toni Weschler trebuie citita de orice cuplu infertil care doreste sa aiba intelegerea elementara a ciclurilor ovulatorii. Cartea clarifica multe confuzii pe care le-ar putea avea cuplurile cu privire la metodele optime de a obtine o sarcina, printr-o abordare conventionala, non-tehnologica. Ilustratiile sunt superbe, iar explicatiile usor de urmarit. Recomand cu caldura citirea acestei carti ca punct de plecare in tratamentul infertilitatii."

Opinia cititorilor