TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Ghid de supraviețuire la birou

Michael Flocker
Colecții/Serii: Humanitas Practic
Seful tau vorbeste la nesfarsit despre "viziuni institutionale" si "complezente intelectuale"? Tipul din cubul de alaturi trage cu urechea la tot ce...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-50-1739-2
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Ghid de supraviețuire la birou

MAI MULTE DESPRE CARTE

Seful tau vorbeste la nesfarsit despre "viziuni institutionale" si "complezente intelectuale"? Tipul din cubul de alaturi trage cu urechea la tot ce spui si cu ochiul la tot ce ai prin sertare? Expresiile "banda de mare putere" si "scos din priza" fac, in mod regretabil, parte din limbajul pe care l-ai adoptat? Si cum au fost sarbatorile de iarna de anul trecut -- te-ai comportat cumva necorespunzator in timpul acelei petreceri obligatorii?

Indiferent daca lucrati intr-o firma mare sau mica, raspunsurile sunt indubitabil afirmative, asa ca aveti, clar, o nevoie disperata de cartea pe care tocmai o tineti in mana. Numai cu un astfel de ghid puteti supravietui in sanul noii culturi organizationale, plina de primejdii, capcane si ciudatenii. El va ajuta sa mergeti inainte (sau macar sa va tineti capul deasupra apei), familiarizandu-va, printre altele, cu:

Arta politicii la birou: Cum sa faci fata capriciosilor superiori si apetisantului coleg care vine doar cu "idei noi".

Protocolul e-mailurilor: Replici ce pot fi date cererilor ridicole si mesajelor pasiv-agresive.

Sexul la locul de munca: Metode pentru detectarea camerelor de supraveghere, coltisoarelor celor mai intime si semnalelor emise de cuplurile proaspat formate in jurul tau.

Autor: Michael Flocker
Traducător: Dana Ligia Ilin
Data apariției: 2007
Editura: Humanitas
Titlu original: Death by Power Point. A Modern Office Survival Guide
Pagini: 200
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
autoeducare, carte practică, lumea contemporană, societatea de consum, carieră, corporatism, cultură organizațională, superiori
  • Dana Ligia Ilin - Traducător
    Dana Ligia Ilin, absolventă a Universităţii Bucureşti, secţia de Limbi Orientale, specializarea chineză (A), franceză (B), esperanto (limba a treia), este asistentă de cercetare în cadrul Centrului de Limbi Străine. La Editura Polirom a publicat: Ghid de conversaţie român-chinez (2004) şi Ghid de conversaţie chinez-român (2006). A semnat numeroase traduceri din limbile franceză şi engleză.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor