TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Ghidul femeii ocupate

Mary Hartley
Colecții/Serii: Practic
Numeroase femei se zbat să facă faţă unui program supraîncărcat şi seară de seară cad epuizate, fără a nutri însă sentimentul...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-50-2472-7
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

MAI MULTE DESPRE CARTE

Numeroase femei se zbat să facă faţă unui program supraîncărcat şi seară de seară cad epuizate, fără a nutri însă sentimentul că au de ce se bucura. Serviciul, treburile casnice, obligaţiile de tot felul nu mai lasă loc de regulă satisfacerii unor mici plăceri individuale, iar acestea sunt amânate întotdeauna pentru „atunci când voi avea mai mult timp". Dar oare se va întâmpla vreodată ca timpul să ne prisosească? Fiecare zi, de numai 24 de ore în cazul oricui, este folosită îndeosebi pentru onorarea îndatoririlor, nu pentru interese personale cărora am dori cu adevărat să le acordăm atenţie.

În Ghidul femeii ocupate, Mary Hartley analizează cauzele şi impactul neutilizării eficiente a timpului. Ea le arată femeilor cum să-şi chivernisească fiecare minut disponibil şi cum să facă faţă presiunilor şi cerinţelor vieţii agitate din ziua de azi, permiţându-şi totodată câte un răgaz pentru ele şi pentru obiectivele lor.

Subiectele tratate includ, printre altele:
• Planificarea modului de utilizare a timpului
• Împărţirea sarcinilor
• Evitarea amânărilor
• Strategii şi sfaturi pentru diferite tipuri de personalitate
• Trei reguli de aur pentru a dispune de mai mult timp

Timpul este un dar de preţ şi el ne poate ajuta să trăim aşa cum dorim. Citind cartea de faţă veţi învăţa să-l utilizaţi astfel încât să vă vedeţi visele împlinite.

Autor: Mary Hartley
Traducător: Adina Aleman
Data apariției: 2010
Editura: Humanitas
Titlu original: The Busy Woman’s Handbook
Pagini: 168
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
autoeducare, carieră, lumea contemporană, organizarea timpului, sfaturi practice
  • Mary Hartley - Autor
    Mary Hartley este scriitoare și instructor de dezvoltare personală specializat în comunicare și creșterea competențelor individuale.  A publicat o serie de cărți despre gestionarea stresului, asertivitate, controlul furiei și abilitatea de a asculta, sfaturile ei fiind citate în multe ziare și reviste de mare tiraj, şi a participat la emisiuni de radio și televiziune. Cărțile sale oferă sfaturi practice şi realiste,...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor