TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Întinerirea 978-973-8471-43-6
Vezi
galerie

Întinerirea

de Harald Tietze

Titlu apărut în colecția Alternative tămăduitoare la Mix

Id: #226366

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum să inversezi procesul de îmbătrânire
 

Descriere produs

În Întinerirea. Cum să inversăm procesul de îmbătrânire Harald W. Tietze ne propune tinerețe fără bătrânețe și viață fără moarte. Basm sau realitate. De câte ori ați auzit vorbindu-se despre ceva inedit, despre ceva ce părea imposibil ... dar peste ani a devenit normal, posibil, mai mult toată lumea îl consideră ceva firesc.


Întinerirea. Cum să inversăm procesul de îmbătrânire ne propune o serie de sfaturi și procedee utile pentru a găsi tinerețea fără bătrânețe și viața fără de moarte la care visăm cu toții.

 

În anul 1984, dr. Hartman, considerat astăzi părintele teoriei îmbătrânirii pe baza radicalilor liberi, a afirmat că "foarte puțini indivizi (poate chiar nici unul) își ating potentialul maxim al duratei de viață. Mulți oameni mor prematur din cauza diferitelor boli, a căror instalare este favorizată de prezența radicalilor liberi. A fost nevoie de 30 de ani pentru ca lumea să înceapă să acorde atenția cuvenită teoriei radicalilor liberi a doctorului Hartman. La ora actuală, comunitatea științifică, precum și numeroși profesioniști ai medicinii sunt convinși de juștețea teoriei sale. Antioxidarea sau neutralizarea radicalilor liberi cu ajutorul antioxidanților este considerată astăzi o metodă de încetinire a procesului de îmbătrânire", declara Arthur M. Echano, dr. în medicina, specialist în medicina nutrițională, ionizare și homeopatie.

 

Puterea vindecării stă în mâinile voastre.

Orice adevăr trece prin trei faze.

Mai întâi este ridiculizat.

Apoi trezește o opoziție violentă,

Și în sfârșit, este acceptat ca fiind evident de la sine.

 

Orice om dorește să rămână sănătos și să atingă o vârstă înaintată. Sunt practicate în acest scop tot felul de terapii, tratamente, diete și exerciții, dar eu cred că a sosit timpul să ne lărgim viziunea și să ne propunem direct inversarea procesului de îmbătrânire.

 

Blocarea acumulării lente, dar ferme, a deșeurilor organice acide în corp oprește procesul de îmbătrânire, eliminând o bună parte din acizii deja acumulați. Acest proces de inversare a îmbătrânirii elimină lent, dar sigur, cauzele pentru care se declanșează bolile legate de vârstă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Harald Tietze

Traducător: Cristian Hanu

Data apariției: noiembrie 2005

Titlu original: Youthing not Ageing

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 160

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Mix

Teme: curiozitate, terapie

Harald Tietze
Harald Tietze
Autor

Harald Tietze s-a facut remarcat in repetate rânduri ca avocat al unui mod de vi...

vezi autor