TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Almanahul sexului

Francesca Twinn
Almanahul sexului ne prezintă sexul în toate formele sale: natural sau contra naturii, ciudat sau convenţional, exotic sau banal. Cele mai...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-50-0000-1
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Almanahul sexului

MAI MULTE DESPRE CARTE

Almanahul sexului ne prezintă sexul în toate formele sale: natural sau contra naturii, ciudat sau convenţional, exotic sau banal. Cele mai inedite statistici şi informaţii din toate colţurile lumii şi din toate timpurile sunt cuprinse în această carte. Autoarea, Francesca Twinn, a colecţionat anecdote, legende, superstiţii, obiceiuri, citate memorabile din scriitori celebri, vedete ale showbiz-ului american sau figuri bine-cunoscute din istoria lumii, liste de cărţi şi filme de profil etc.

Ştiaţi că sexul arde 360 de calorii pe oră? Sau că, din punct de vedere biochimic, sexul nu e cu nimic diferit de consumarea câtorva porţii bune dintr-un de tort de ciocolată? Cu cine se culca de fapt Superman? Cum arăta viaţa amoroasă a împăraţilor romani?

La aceste întrebări şi la numeroase altele, pe care poate n-aţi îndrăznit să vi le puneţi până acum, găsiţi răspunsul în Almanahul sexului - sexy, concis şi instructiv.

Data apariției: 2009
Editura: Humanitas
Pagini: 192
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
carte practică, sexualitate, erotism, personalităţi

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus