TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cum să fii fericit AM-SOL-CUMSFF-10-N-001
Cum să fii fericit
Vezi
galerie

Cum să fii fericit

de Sonja Lyubomirsky

Id: #230931

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Lucrarea de fata este un ghid atotcuprinzator, bazat pe o serie de cercetari revolutionare, despre ceea ce noi, oamenii, numim fericire. Autoarea, Sonja Lyubomirsky, psiholog specializat in cercetare si profesor de psihologie la Universitatea din California din SUA, a pus la punct, in urma acestor cercetari, un plan detaliat si usor de urmat, menit a ne invata cum sa atingem mai des fericirea in viata noastra de zi cu zi – atat pe termen lung, cat si pe termen scurt.

Spre deosebire de celelalte carti motivationale, toate recomandarile autoarei sunt sprijinite de cercetari stiintifice. Primul pas propus il reprezinta un scurt test pentru stabilirea unui diagnostic, care te va ajuta, in primul rand, sa cuantifici si apoi sa intelegi ceea ce autoarea denumeste „setul genetic al fericirii“ prin care poate fi determinat insa doar 50% din nivelul de fericire, in timp ce alte zece procente sunt atribuite diverselor situatii si circumstante de viata. Ramane un uimitor procent de 40%, nevalorificat corespunzator, al capacitatii noastre de a fi fericiti – lucru care sta exclusiv in puterea noastra. 

Cartea contine exercitii pentru practicarea optimismului, destinate momentelor cand ne imaginam cum va fi viitorul, instructiuni referitoare la modul in care putem savura mai bine placerile vietii, precum si explicatii cuprinzatoare legate de importanta de a avea o viata activa. Este accentuata permanent ideea ca fericirea depinde de noi si ca noi avem puterea de a o controla, fiind demontate si cateva mituri care complica problemele. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sonja Lyubomirsky

Traducător: Dorina Oprea

Data apariției: 2010

Titlu original: The How of Happiness: A New Approach to Getting the Life You Want

ISBN: 978-606-92057-6-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 408

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Amsta

Teme: fericire, încredere, succes