TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

1001 feluri de a te motiva pe tine şi pe ceilalţi

Sang H Kim
In aceasta carte Sang H. Kim, unul dintre cei mai importanti vorbitori motivationali din lume, te invata cum sa scoti la lumina scanteia care te...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 9786068403014
Dimensiuni: 14x20,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

1001 feluri de a te motiva pe tine şi pe ceilalţi

MAI MULTE DESPRE CARTE

In aceasta carte Sang H. Kim, unul dintre cei mai importanti vorbitori motivationali din lume, te invata cum sa scoti la lumina scanteia care te poate motiva in drumul tau spre succes. Cheia succesului sau, in opinia lui, e gasirea motivatiei necesare pentru a profita de fiecare zi si de fiecare ora. 

O sa descoperi aici cum poti sa te automotivezi, sa-ti motivezi colegii, subordonatii, membrii echipei, angajatii, clientii si chiar seful pentru a obtine rezultatele care iti vor face viata mai usoara si mai implinita. 

Citind aceasta lucrare vei putea sa iti stabilesti ferm obiectivele, sa faci primii si cei mai importanti pasi spre indeplinirea lor, sa devii mai creativ, mai hotarat, mai stapan pe situatie si vei reusi toate acestea intelegand ca motivatia este forta din spatele satisfacerii oricarei nevoi. 

Autorul a intocmit aceasta compilatie de sfaturi si indemnuri motivationale dupa ce timp de peste 10 ani a predat metodele sale sub forma de cursuri private si seminarii la care au participat: atleti si antrenori de la loturile olimpice, directori de firme, profesori si profesionisti din diverse domenii.

Autor: Sang H Kim
Data apariției: 2013
Editura: House of Guides
Pagini: 160
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
sfaturi, motivaţional, metode, cursuri, profesionist, obiective

Opinia cititorilor