TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Factorul Einstein. O metodă dovedită de creștere a inteligenței

Richard Poe, Win Wegner
Colecții/Serii: C&A Motivațional
Bodybuilding? Exerciții fizice. Brainbuilding? Exerciții mentale. Iată în sfârșit o carte care nu mai tratează atotputernicul...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-9397-08-5
Dimensiuni: 13,5x20,5 cm
Tip copertă: Paperback

Factorul Einstein. O metodă dovedită de creștere a inteligenței

MAI MULTE DESPRE CARTE

Bodybuilding? Exerciții fizice. Brainbuilding? Exerciții mentale. Iată în sfârșit o carte care nu mai tratează atotputernicul IQ (Intelligence Quotient, coeficient de inteligență) ca pe un tabu, o caracteristică moștenită genetic, ci îl analizează, ajungând la conluzia inevitabilă: IQ-ul POATE fi îmbunătățit. Și asta nu e totul. Autorii nu doar explică mecanismele complicate ale minții, ci propun și câteva modele de exerciții "de deșteptare".

Probleme dificile de matematică? Puzzle-uri intricate? Nici gând. În loc de toate acestea, exercițiile se concentrează asupra adevăratei puteri a creierului uman: imaginația, adică abilitatea de a crea imagini. Exercițiile propuse de autori constau în redarea verbală a imaginilor care ne vin în minte. Atât.

Prea simplu? Ok, închideți ochii, și apoi încercați să-i povestiți persoanei de alături ce vedeți în gând... Iar, pe lângă toate acestea, sunt propuse și o serie de "chei" pentru descifrarea sensurilor acestor imagini: de ce când închid ochii îmi apare o anume imagine și nu alta? Ce poate însemna? Ce dorește subconștientul să-mi comunice? Cum îmi pot controla mintea? Iată tot atâtea întrebări la care Factorul Einstein va răspunde.

Autor: Richard Poe, Win Wegner
Traducător: Monica Șerban
Data apariției: 2003
Editura: Amaltea
Titlu original: The Einstein Factor: A Proven New Method for Increasing Your Intelligence
Pagini: 250
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
dezvoltare personală, inteligență, IQ, exerciții, imaginație, ghid practic

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus