TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Femeia multiorgasmică

Mantak Chia, Rachel Carlton Abrams
Pentru milioanele de femei care nu au experimentat plăcerile pulsatile ale orgasmului, dar şi pentru milioanele de femei care le-au trăit, Femeia...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-88634-6-0
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Femeia multiorgasmică

MAI MULTE DESPRE CARTE

Pentru milioanele de femei care nu au experimentat plăcerile pulsatile ale orgasmului, dar şi pentru milioanele de femei care le-au trăit, Femeia Multiorgasmică îmbină secretele practicilor sexuale orientale străvechi, cu ştiinţa sexualităţii occidentale. Femei de toate vârstele, implicate într-o relaţie de cuplu sau nu, pot beneficia de exerciţiile prezentate în această carte şi pot învăţa nu numai să trăiască orgasmul oricând doresc, ci chiar de câte ori doresc, şi pot prelungi aceste orgasme, expansionându-le şi trăindu-le în întregul trup. Dar trăirea orgasmului este doar începutul.

Cartea dezvăluie un secret străvechi, care recent a câștigat sprijinul științei moderne: putem trăi o viață cu adevărat sănătoasă doar dacă ne conectăm la sursa bunăstării noastre generale – energia erotică. Prin exerciţii ghidate pas-cu-pas, femeile sunt îndrumate către valorificarea energiei erotice într-un mod care le hrăneşte şi le îmbogăţeşte întreaga fiinţă: trupul, mintea şi sufletul.

Autor: Mantak Chia, Rachel Carlton Abrams
Traducător: Crina Atomulesă
Data apariției: noiembrie 2013
Editura: Venusiana
Titlu original: The multi-orgasmic woman
Pagini: 304
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
sexualitate, oriental, energie erotică
  • Mantak Chia - Autor
    Mantak Chia studiază viziunea taoistă asupra vieții încă din copilărie. Stapinirea acestor cunoștințe străvechi, desăvârșită de studierea altor discipline, a dus la elaborarea sistemului Tao Universal, pe care maeștrii îl predau acum pretutindeni în lume. Mantak Chia s-a născut în 1944 în Thailanda, din părinți chinezi. La șase ani a învățat de la călugării budiști cum să „liniștească...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Prof. Dr. Beverly Whipple, profesor la Emerita, Rutgers, Universitatea de Stat din New Jersey, coautor al lucrării „Punctul G și alte descoperiri despre sexualitatea umană”
„Această carte plăcută la citit oferă descrieri practice şi clare ale modalităţilor prin care femeile se pot bucura de senzualitatea şi plăcerea lor erotică. Îmi place accentul care se pune pe plăcere şi nu doar pe orgasm şi orgasme multiple. Combinarea informaţiilor şi exerciţiilor orientale şi occidentale ajută  femeile să se bucure de sănătatea lor sexuală, la toate vârstele.”
Lou Paget, cel mai vândut autor al „Cum să fii un mare amant” şi „Marele O”
„[Citind] Femeia multiorgasmică . . . este ca şi când ai sta cu o prietenă doctor în medicină care se focalizează pe sănătatea sexuală feminină şi cunoaşte totul despre arta străveche a practicilor sexuale Taoiste. Mai multe femei vor avea un acces crescut la plăcerea erotică şi la trăirea erosului multiorgasmic, mulţumită instrucţionilor ei necomplicate. … Un ghid pas-cu-pas pentru femeile care doresc să experimenteze orgasmele multiple.”

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus