TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Tehnica organizării lucrurilor. Sistemul imbatabil pentru a-ţi organiza casa, biroul şi viaţa

Julie Morgenstern
Colecții/Serii: Mileniul Trei
Organizarea pornită din interior înseamnă crearea unui sistem bazat pe propria-ți personalitate, pe nevoile și pe scopurile tale....
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-7780-18-3
Dimensiuni: 13,5x20,5 cm
Tip copertă: Paperback

Tehnica organizarii lucrurilor. Sistemul imbatabil pentru a-ţi organiza casa, biroul şi viaţa

MAI MULTE DESPRE CARTE

Organizarea pornită din interior înseamnă crearea unui sistem bazat pe propria-ți personalitate, pe nevoile și pe scopurile tale. Organizarea reușită te obligă să privești problema în ansamblu, nu doar unul din elementele ei și, prin urmare, sistemul pe care îl dezvolți va fi complet. Este un proces creativ care te ajută să te concentrezi pe descoperirea a ceea ce este important pentru tine și face acest lucru mai accesibil, în loc să te convingă să arunci tot ce poți și să organizezi ce mai rămâne. 

Organizarea pornită din interior înseamnă să privești atent obstacolele care te împiedică să devii ordonat, pentru a le putea identifica și înlătura o dată pentru totdeauna. Înseamnă a-ți însuși strategii pentru a accelera și a te asigura că ajungi la un final, și nu doar pe la jumătatea drumului. Și mai înseamnă să te organizezi înainte de a cumpăra și de a-ți închipui tot felul de metode de stocare sau de cutii interesante, astfel încât cumpărăturile tale vor avea un sens și se vor potrivi perfect propriilor nevoi. 

Organizarea pornită din interior pare ilogică. Nu este normal ca atunci când dezordinea a ajuns la o limită maximă tu să te oprești și să te gândești. Impulsul este de a te arunca cu capul înainte și de a ataca. Dar dacă, mai întâi, investești puțin timp în judecată și analiză, vei putea să găsești exact soluția pe care o cauți. Tehnica organizării lucrurilor, un proces de reeducare, te învață să lucrezi cu propia ta personalitate, și nu împotriva ei, pentru a obține rezultatele pe care le dorești. Cartea a fost concepută pentru a fi un punct permanent de referință în secolul al XXI-lea. O poți citi și reciti de câte ori vrei, pentru a deprinde principiile fundamentale de a organiza orice.

Autor: Julie Morgenstern
Traducător: Bogdan Mihăilescu
Data apariției: octombrie 2006
Editura: Amaltea
Titlu original: Organizing from the Inside Out, Second Edition: The Foolproof System For Organizing Your Home, Your Office and Your Life
Pagini: 272
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
dezvoltare personală, organizare, ordonare, curățenie, atitudine, stil de viață

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus