TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Cum să ai o viaţă mai bună

Joel Osteen
Autorul acestei carti ne pune la indemana 7 metode prin care ne putem imbunatati viata si cu ajutorul carora putem deveni persoane mai bune. Tot ceea...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 9786065130555
Dimensiuni: 15,5x23 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Cum să ai o viaţă mai bună

MAI MULTE DESPRE CARTE

Autorul acestei carti ne pune la indemana 7 metode prin care ne putem imbunatati viata si cu ajutorul carora putem deveni persoane mai bune. Tot ceea ce ne dorim poate fi realizat atata timp cat adoptam atitudinea potrivita, suntem increzatori in fortele proprii, iubim viata si pe semenii nostri si suntem impacati cu noi insine.

Cartea Cum sa ai o viata mai buna – 7 metode prin care sa-ti imbunatatesti viata zi de zi este un ghid util dedicat tuturor celor care sunt preocupati de dezvoltarea personala si de calitatea vietii. Autorul cartii, pastorul Joel Osteen, este un personaj foarte cunoscut – atat pe continentul american, cat si in alte tari, datorita emisiunilor sale radiofonice si de televiziune. El incearca sa le demonstreze oamenilor ca este in puterea lor sa-si amelioreze calitatea vietii, prin schimbarea modului de a gandi. Avand credinta in Dumnezeu, oricarei persoane ii pot deveni accesibile pacea interioara, fericirea, bunastarea, succesul, toate acele lucruri care dau consistenta si valoare vietii.

In vederea atingerii tuturor acestor obiective, Joel Osteen propune sapte pasi simpli de urmat. Mai intai el ne indeamna sa progresam mereu, depasind traumele trecutului si indraznind sa visam din nou, o data ce ne-am descoperit menirea. Apoi, trebuie sa trecem la actiune, inarmati cu o atitudine optimista. Prietenii adevarati si obiceiurile sanatoase pot constitui de asemenea un sprijin foarte important in imbunatatirea vietii noastre. Sentimentul de impacare joaca un rol esential in viziunea pe care o avem asupra propriei vieti, de aceea trebuie sa invatam sa-l cultivam. O viata interioara intensa conjugata cu dragostea de viata sunt ultimii pasi cheie pe care autorul ni-i recomanda pentru a avea o viata mai buna.

Autor: Joel Osteen
Data apariției: 2009
Editura: House of Guides
Pagini: 384
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
impact, împăcare, prietenie, obiceiuri, program, încredere

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus