TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Prima dimineață de după

Jean-Claude Kaufmann
Dimineata imediat urmatoare primei nopti de dragoste nu este un moment ca toate celelalte. Este clipa in care se poate naste o adevarata poveste de...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-50-1691-3
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Prima dimineață de după

MAI MULTE DESPRE CARTE

Dimineata imediat urmatoare primei nopti de dragoste nu este un moment ca toate celelalte. Este clipa in care se poate naste o adevarata poveste de dragoste. Jean-Claude Kaufmann prezinta acest moment special dintr-o noua perspectiva, punand in lumina realitatea moderna a dragostei. Intr-un stil limpede si multicolor ne face cunoscute personaje in care, printre rasete si emotii, ne este usor sa ne regasim. Totusi, nu este un roman, ci sunt fapte reale, rezultatele unei anchete stiintifice minutioase. Cel mai mic gest (mica sarutare ce mascheaza momentele de tacere, pudoarea aparuta dintr-o data in momentul coborarii din pat) atent studiat de sociologi isi pierde banalitatea pentru a ni se dezvalui in adevaratul sau sens. Ne dam astfel seama ca in dragoste prima dimineata conteaza cel mai mult, intelegand in acelasi timp, mult mai bine, regulile jocului. Departe de discursurile stereotipe, aproape neschimbate de mai bine de doua secole, aceasta carte ne ajuta sa descoperim cum se intampla astazi lucrurile la inceputul vietii in doi. Si cum acestea sunt pe cale sa se schimbe.

Autor: Jean-Claude Kaufmann
Traducător: Dana Ligia Ilin
Data apariției: 2007
Editura: Humanitas
Titlu original: Premier matin. Comment naît une histoire d´amour
Pagini: 268
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
eseistică, sfaturi practice, dragoste, sexualitate, cuplu
 • Dana Ligia Ilin
  Traducător
  Jean-Claude Kaufmann Jean-Claude Kaufmann - Autor
  Jean-Claude Kaufmann este sociolog, cercetator in cadrul CERLIS (Centrul de Cercetare a Legaturilor Sociale), CNRS, Universitatea Paris V - Sorbona.
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Jean-Claude Kaufmann
  Autor
  Dana Ligia Ilin - Traducător
  Dana Ligia Ilin, absolventă a Universităţii Bucureşti, secţia de Limbi Orientale, specializarea chineză (A), franceză (B), esperanto (limba a treia), este asistentă de cercetare în cadrul Centrului de Limbi Străine. La Editura Polirom a publicat: Ghid de conversaţie român-chinez (2004) şi Ghid de conversaţie chinez-român (2006). A semnat numeroase traduceri din limbile franceză şi engleză.
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus