TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Primește iubirea pe care o dorești. Ghid pentru cupluri

Harville Hendrix
Colecții/Serii: Pas în doi
Primeşte iubirea pe care o doreşti este cel mai vândut ghid de transformare a unei relaţii intime într-o sursă...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-111-543-6
EAN-16: 5948417430018
Dimensiuni: 14x21 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Primește iubirea pe care o dorești. Ghid pentru cupluri

MAI MULTE DESPRE CARTE

Primeşte iubirea pe care o doreşti este cel mai vândut ghid de transformare a unei relaţii intime într-o sursă neîntreruptă de iubire şi armonie. În această carte, Harville Hendrix prezintă abilităţile de relaţionare care au ajutat deja sute de mii de cupluri să înlocuiască eficient confruntarea şi criticile cu un proces de vindecare ce are la bază dezvoltarea şi susţinerea reciproce. Acest ghid extraordinar de practic descrie tehnica revoluţionară a Terapiei Relaţionale Imago, ce combină mai multe discipline - printre care se numără ştiinţele comportamentale, psihologia abisală, terapia cognitivă şi terapia Gestalt - pentru a crea un program ce urmăreşte rezolvarea conflictelor şi înnoirea comunicării şi pasiunii.
Primeşte iubirea pe care o doreşti descrie cele trei etape ale relaţiilor intime, furnizează studii de caz ilustrative şi oferă recomandări folositoare pentru a depăşi obstacolele care stau în calea celor trei etape, în vederea creării unei legături mult mai puternice în interiorul cuplului. În primul rând, ea expune stadiile majorităţii relaţiilor - atracţia, iubirea romantică şi lupta pentru putere - şi sugerează modaliţăti prin care partenerii pot asocia conflictele din relaţia lor cu fiecare dintre aceste stadii. Apoi explorează metode pentru obţinerea unei "Căsnicii Conştiente", în cadrul căreia sunt readuse în atenţie fazele iniţiale ale iubirii romantice şi confruntarea este înlocuită treptat cu dezvoltarea şi susţinerea. În cele din urmă, autorii încorporează aceste idei intr-un curs terapeutic unic, oferind o serie de exerciţii utile care conduc la înţelegere, rezoluţie şi revitalizare. Aceştia descriu, pas cu pas, modul în care putem comunica mai clar şi cu o sensibilitate sporită, felul în care ne putem debarasa de comportamente distructive şi în care ne putem focaliza energia spre împlinirea nevoilor partenerului.
Primeşte iubirea pe care o doreşti se adresează, aşadar, cuplurilor aflate în orice etapă a relaţiei, oferindu-le soluţii unice pentru rezolvarea conflictelor şi pentru obţinerea unei satisfacţii emoţionale reciproce.

 

Autor: Harville Hendrix
Traducător: Iustina Cojocaru
Data apariției: mai 2015
Editura: Herald
Titlu original: Getting the love You Want. A Guide for Couples
Pagini: 448
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
dezvoltare personală, relații, cuplu, familie, ghid, iubire, armonie, Imago, comunicare, relaționare, partener
Locuri în topurile Cartepedia
  • Harville Hendrix Harville Hendrix - Autor
    Harville Hendrix este terapeut clinician, cunoscut la nivel global pentru lucrul terapeutic cu cuplurile. Absolvent al Mercer University din Macon, Georgia, in 1957, aceeasi universitate avea i-a conferit titlul de doctor onorific in stiinte umaniste in anul 1989. El...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor