TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Creierul din burtă PH-FPH-CREIDB-15-N-001
Creierul din burtă
Vezi
galerie

Creierul din burtă

de Fabrice Papillon, Héloïse Rambert

Titlu apărut în colecția Sănătate la Philobia

Id: #241902

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Burta ascunde o comoară a organismului: un al doilea creier. În timp ce creierul de sus gândește, se proiectează pe sine și reflectează, cel de jos, populat de miliarde de neuroni, veghează asupra digestiei și, în același timp, joacă un rol major în formarea emoțiilor. Încă și mai surprinzător, activitatea burții ar influența personalitatea și alegerile noastre, făcându-ne, după caz, timizi sau curajoși.

Aceste descoperiri dau mari speranțe din punct de vedere terapeutic. Există indicii că boli grave precum sindromul Parkinson s-ar naște și s-ar dezvolta în creierul de jos înainte de a-l afecta pe cel de sus.

Cartea de față trece în revistă aceste descoperiri fascinante și propune o serie de sfaturi practice pentru a ne ajuta să ne înțelegem mai bine organismul și să ne controlăm starea de sănătate.

Autorii analizează oportunitatea unor regimuri alimentare și metode terapeutice precum administrarea de probiotice, tipuri de respirație, metode de masaj abdominal și hipnoză. În același timp, abordează subiectul alăptării și explică ce efect are laptele matern sau, după caz, laptele praf asupra nou-născuților.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Fabrice Papillon, Héloïse Rambert

Traducător: Cristina Livia Vasilescu

Data apariției: noiembrie 2015

ISBN: 978-606-8560-37-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 176

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Philobia