TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Mic manifest al plăcerii la feminin

Eva Arkady
Colecții/Serii: Practic
80% dintre femei nu sunt satisfăcute de viaţa lor sexuală. Aceasta e concluzia la care a ajuns Eva Arkady în urma unui sondaj. De ce?...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-50-2912-8
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

MAI MULTE DESPRE CARTE

80% dintre femei nu sunt satisfăcute de viaţa lor sexuală. Aceasta e concluzia la care a ajuns Eva Arkady în urma unui sondaj. De ce? Deoarece concepţiile prea multor oameni, indiferent de sex, nu se aliniază modificărilor aduse de epoca modernă în viaţa de cuplu. Ce-ar fi dacă fiecare în parte ar învăţa ABC-ul comunicării sexuale autentice, aplecându-şi urechea şi la propria voce interioară, dar şi la partener/ă, ce-ar fi dacă fiecare în parte şi-ar asuma responsabilitatea pentru 50% din relaţie?

Scopul autoarei este de a contribui la schimbarea mentalităţilor învechite, care o obligau pe femeie să se supună bărbatului, şi de a da răspunsuri simple şi limpezi tuturor celor care doresc să aibă o viaţă sexuală fericită, senină şi plină de satisfacţii.

Bărbaţii vor descoperi în aceste pagini ce anume trebuie să facă pentru ca fiecare dintre ei să devină alesul, iar femeile vor învăţa să-şi exprime limpede dorinţele şi să-şi câştige, pe acest plan, independenţa faţă de partenerii lor, inclusiv prin metoda „solo“ de găsire a plăcerii, dacă altfel nu se poate.

Autor: Eva Arkady
Traducător: Dona Harley
Data apariției: 2011
Editura: Humanitas
Titlu original: Petit manifeste du plaisir au féminin
Pagini: 88
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
sfaturi practice, sexualitate, feminitate, viața de cuplu, comunicare, mentalități, independență
  • Eva Arkady - Autor
    Eva Arkady a studiat temeinic problema dependenţei afective şi a scris mai multe cărţi pe marginea acestui subiect, dar şi a altora, adiacente: co-dependenţa, reconstituirea sinelui, sexualitatea, plăcerile femeilor. Totodată, organizează şedinţe de terapie în grup pentru persoane dependente afectiv şi persoane abuzate şi susţine numeroase conferinţe pe această temă. Ea însăşi o fostă dependentă afectiv, consideră că oamenii pot...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor