TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Transformarea financiară totală

Dave Ramsey
Transformarea financiara totala este un ghid de mare ajutor pentru toti cei care vor sa isi transforme din temelii situatia financiara. Daca ai...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 9786065130630
Dimensiuni: 15,5x23 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Transformarea financiară totală

MAI MULTE DESPRE CARTE

Transformarea financiara totala este un ghid de mare ajutor pentru toti cei care vor sa isi transforme din temelii situatia financiara. Daca ai probleme cu banii nu trebuie decat sa urmezi consecvent etapele descrise in aceasta carte, sa aplici sfaturile verificate ale autorului, sa valorifici instrumentele oferite si, in final, te vei putea bucura cu adevarat de libertatea financiara totala. Una dintre cele mai mari probleme ale zilelor noastre este cea a banilor si, implicit, a modului lor de administrare. 

Transformarea financiara totala - Un plan cu rezultate confirmate pentru o forma financiara optima este scrisa de un specialist in administrarea finantelor si inspirata din experienta personala a acestuia. Autorul lanseaza, prin aceasta carte, o provocare tuturor celor care doresc sa-si imbunatateasca situatia financiara. Schimbarea ce trebuie facuta nu este defel usoara si ea trebuie sustinuta intens, pe parcursul unui proces ce poate dura de la cateva luni la cativa ani. in schimb, la capatul acestei transformari, toti care vor fi parcurs-o vor avea satisfactia de a se simti cu adevarat liberi si stapani pe propriile lor finante. Transformarea financiara totala implica o serie de etape ce trebuie depasite - prima dintre ele constand in depasirea fazei de negare si recunoasterea unei situatii financiare problematice. Apoi, autorul demonteaza o serie de mituri legate de datorii, accentuand faptul ca datoria nu este un instrument. Miturile legate de bani sunt si ele demontate, autorul marturisind, in calitate de milionar in dolari, ca cei bogati nu au secrete. O alta etapa ce trebuie depasita este cea a ignorantei si a dorintei de a tine pasii cu vecinii. Un pas important in aceasta transformare il constituie fondul pentru urgente, pentru a putea incepe achitarea datoriilor, de la cele mai mici la cele mai mari, metoda numita bulgarele datoriilor. 

Investitiile in pensie, economiile si achitarea integrala a ipotecii te vor ajuta sa continui transformarea financiara totala. Dupa ce vei fi respectat toate aceste etape, te vei putea bucura pe deplin de libertatea financiara de care vei dispune si vei putea trai ca nimeni altcineva ca recompensa pentru toate sacrificiile facute.

Data apariției: martie 2013
Editura: House of Guides
Pagini: 280
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
finanţe, bani, tehnici, curs, perfecţionare
  • Dave Ramsey - Autor
    Dave Ramsey este autorul volumelor Financial Peace, More Than Enough, The Total Money Makeoverși EntreLeadership, vândute în peste șapte milioane de exemplare. Emisiunea sa, The Dave Ramsey Show, difuzată pe 450 de posturi de radio de pe tot cuprinsul Statelor Unite, este urmărită de peste patru milioane de ascultători interesați de sfaturile financiare inconfundabile ale realizatorului. Autorul are și o emisiune...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus