logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist

Strategiile samurailor

Boyé Lafayette de Mente
Colecții/Serii: Nipponica
Cel mai celebru samurai din Japonia secolului al XVII-lea, Miyamoto Musashi a scris cu puţin înainte de moarte, pentru discipolii săi, un mic...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-50-2231-0
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cel mai celebru samurai din Japonia secolului al XVII-lea, Miyamoto Musashi a scris cu puţin înainte de moarte, pentru discipolii săi, un mic tratat – Cartea celor cinci cercuri – în care-şi dezvăluia strategiile şi tacticile de luptă esenţiale pentru obţinerea victoriei. Boyé Lafayette de Mente reia în Strategiile samurailor principiile fundamentale enunţate acolo şi le explică în context modern, arătând cum se aplică ele în lumea afacerilor, politică, sport, război etc.

Cele 42 de secrete sunt adevărate lecţii de viaţă. Pas cu pas, învăţăm să ne stabilim obiectivele, să ne antrenăm spiritul, să fim atenţi la amănunte, flexibili, imprevizibili, disciplinaţi, perseverenţi, sârguincioşi. Formulate într-un limbaj accesibil, preceptele lui Musashi ne pot schimba existenţa, transformându-ne în învingători.

Autor: Boyé Lafayette de Mente
Traducător: Dana Ligia Ilin
Data apariției: 2008
Editura: Humanitas
Titlu original: Samurai strategies: 42 Martial Secrets from Musashi’s Book of Five Rings
Pagini: 124
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
civilizația niponă, autoeducare, sfaturi practice, strategii, spirit, succes
  • Dana Ligia Ilin - Traducător
    Dana Ligia Ilin, absolventă a Universităţii Bucureşti, secţia de Limbi Orientale, specializarea chineză (A), franceză (B), esperanto (limba a treia), este asistentă de cercetare în cadrul Centrului de Limbi Străine. La Editura Polirom a publicat: Ghid de conversaţie român-chinez (2004) şi Ghid de conversaţie chinez-român (2006). A semnat numeroase traduceri din limbile franceză şi engleză.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus