TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Ghid de conversaţie român-chinez. (Ediţia 2007)

Dana Ligia Ilin
Colecții/Serii: Limbi străine
Ghidul este conceput pe principiul eficientei maxime. Cea mai mare parte o constituie expresiile uzuale, propozitiile scurte, intrebarile si...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-0838-6
Dimensiuni: 11,5x16,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Ghidul este conceput pe principiul eficientei maxime. Cea mai mare parte o constituie expresiile uzuale, propozitiile scurte, intrebarile si raspunsurile simple prin care obtineti si dati informatiile necesare rezolvarii in mod satisfacator a unei anumite situatii. Prin folosirea ghidului puteti avea dialoguri cu nativi chinezi despre acte, adeverinte, aprobari, vize, schimburi valutare, operatiuni bancare, operatiuni legate de cazare si de vehiculul pe care il conduc, rezolvarea unor probleme de sanatate etc. De asemenea, le puteti fi client, intr‑un magazin sau intr‑un restaurant cu specific chinezesc. Sau, pur si simplu, daca veti dori sa schimbati citeva cuvinte, fara nici un cadru oficial sau va aflati in postura celui care calatoreste, cu treburi sau de placere, si are de‑a face cu localnicii sau cu tovarasi de calatorie.

Data apariției: 2007
Editura: Polirom
Pagini: 232
Limba: Română, Chineză
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
limba chineză, ghid, conversaţie, expresii uzuale, dicţionar, vocabular, proverbe
  • Dana Ligia Ilin - Autor
    Dana Ligia Ilin, absolventă a Universităţii Bucureşti, secţia de Limbi Orientale, specializarea chineză (A), franceză (B), esperanto (limba a treia), este asistentă de cercetare în cadrul Centrului de Limbi Străine. La Editura Polirom a publicat: Ghid de conversaţie român-chinez (2004) şi Ghid de conversaţie chinez-român (2006). A semnat numeroase traduceri din limbile franceză şi engleză.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor