TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Franţa LI-ROG-FRANRG-13-N-001
Franţa
Vezi
galerie

Franţa

Id: #217993

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Acest ghid este conceput pentru a vă oferi o lectură plăcută, fiind, în același timp, un instrument de reper ușor de folosit. Cartea este împărțită în mai multe secțiuni, în care găsiți toate informațiile de care aveți nevoie.

 

Secțiunea color introductivă prezintă Franța în linii mari, oferă sugestii referitoare la destinațiile și perioadele recomandate pentru călătorie și atracțiile esențiale și include, de asemenea, cuprinsul lucrării. Urmează secțiunea care conține informațiile de bază, în care găsiți informații utile înainte de călătorie, precum și alte informații practice, de tipul: călătoria, transportul, cazarea, preparate culinare și băuturi, media, sporturi și activități în aer liber, viața în Franța, cultura și eticheta, cumpărăturile, călătoria cu copiii.

 

Capitolele din ghid descriu în detaliu regiunile Franței; fiecare capitol începe cu o listă a atracțiilor principale, o introducere și o hartă care să vă ajute în planificarea itinerarului.

 

Secțiunea Contexte cuprinde informații despre istorie, artă, arhitectură, cinematografie și cărți, în vreme ce secțiunile color care urmează prezintă locuri unde se poate lua masa, diverse festivaluri și trasee pentru plimbare, iar secțiunea Limbă vă ajută să citiți un meniu în limba franceză și vă oferă noțiuni elementare de limbă, pentru a vă putea descurca.

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: august 2013

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 1264

Limbă: Română

Dimensiuni: 12,5x19,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: curiozitate