Descriere produs
Cu participarea maeştrilor voştri gastronomi favoriţi şi a autorilor voştri favoriţi de cărţi de bucate, Studiul China – Colecţia de reţete a vedetelor include feluri de mâncare de la Lindsay S. Nixon, autoarea seriei de cărţi Happy Herbivore; de la Del Sroufe, autorul bestsellerului New York Times Furculiţe în loc de cuţite – Carte de bucate; de la Laura Theodore, gazda emisiunii Jazzy Vegetarian de la PBS; şi de la cercetătorul de top în nutriţie, dr. John McDougall. Toţi urmează principiile alimentare recomandate de carteaStudiul China.
Chiar şi mai bine, cu feluri delicioase precum burgerii din năut de la Dreena Burton; îngheţata de ciocolată cu mentă de la Heather Crosby; salata de quinoa Fiesta de la Christy Morgan; şi fettuccine cu ciuperci de la Christina Ross, această colecţie de reţete este potrivită pentru orice eveniment sau poftă.
Beneficiind de un cuvânt înainte al dr. T. Colin Campbell, coautor al bestsellerului Studiul China, cartea de faţă, Studiul China – Colecţia de reţete a vedetelor este una dintre cele mai bune ajutoare pentru o şi savuroasă.
Detalii produs
Autor: Leanne Campbell
Traducător: Florin Pieleanu
Prefaţator: T. Colin Campbell
Titlu original: The China Study All-Star Collection: Whole Food, Plant-Based Recipes from Your Favorite Vegan Chefs
ISBN: 978-606-8420-90-5
Copertă: Paperback
Număr pagini: 285
Limbă: Română
Dimensiuni: 16,5x21,5 cm
Hârtie: 120g/m
Editura: Adevăr divin
Cărți Non-ficțiune >> Cărți Gastronomie >> Cărți Rețete
Cărți Non-ficțiune >> Cărți Hobby și carte practică >> Cărți Diete, Nutriţie și Sănătate