TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Duminica la prânz CV-LAL-DLPRCA-18-N-001
Vezi
galerie

Duminica la prânz

de Laura Laurențiu

Titlu apărut în colecția Apetit la Curtea Veche

Id: #257668

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Rețete care aduc familia împreună
 

Descriere produs

Mâncarea, dincolo de rolul primordial de a fi un veritabil combustibil al vieții, fără de care nu ar fi posibil niciunul dintre lucrurile pe care le facem, are imensa calitate de a uni oamenii. Când mâncăm împreună, nu doar ne hrănim, ci trăim o experiență care ni se fixează în memoria afectivă, în acel spațiu special al sufletului nostru în care sunt păstrate oarecum de-a valma senzații și sentimente.

 

Toate rețetele preparatelor care urmează au fost făcute acasă la mine, folosind dotările tehnice standard dintr-o bucătărie obișnuită: plită, cuptor, mixer, blender, frigider, congelator. Pentru niciuna dintre rețete nu este nevoie nici de aparatură, nici de vreo tehnică greu de pus în practică, sunt rețete accesibile unor persoane cu un grad de îndemânare și experiență mediu sau chiar scăzut.” – Laura Laurențiu

extinde
 

Detalii produs

Autor: Laura Laurențiu

Data apariției: noiembrie 2018

ISBN: 978-606-44-0139-7

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 19x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

 

Opinii editoriale

Știu că Laura a ales pentru această carte rețete care nu dau greș, rezultat al mai multor teste și perfecționări. Eu am încredere deplină în ea și te sfătuiesc să faci la fel. Prin urmare, nu mi-a rămas decât să îți urez lectură plăcută și poftă bună!

Chef Nico Lontras
Laura Laurențiu
Laura Laurențiu
Autor

De aproape zece ani, Laura Laurențiu oferă inspirație gurmanzilor din România. A...

vezi autor