Descriere produs
Cartea își propune să ajute celiacii și persoanele intolerante la gluten să-și adapteze alimentația la cerințele organismului lor, satisfăcând în același timp papilele gustative cu ajutorul unor rețete alternative.
Boala celiacă devine o oportunitate de a stimula creativitatea în bucătărie. Ingredientele pot fi diferite și combinațiile pot fi neobișnuite, dar sănătatea și plăcerea ating în sfârșit un echilibru într-un triumf al mirosurilor, aromelor și texturilor.
Între paginile cărții găsiți 85 de rețete pentru: aperitive, feluri principale, garnituri și deșerturi, produse de panificație. În "INTRODUCERE" sunt informații detaliate despre aparatul digestiv; despre boală celiaca, cauzele și simptomele acesteia; despre diagnosticarea bolii și despre complicații asociate acesteia; despre cum să facem față cu succes acestei boli; despre sensibilitatea la gluten și sindromul de colon iritabil. Sunt înserate și tabele cu cerealele și alimentele interzise sau periculoase; dar și alimentele permise. Totodată este propus un exemplu de organizare a unui regim bine planificat pentru o săptămână.
Fără grăsimi (2022) ,
Copilul meu are dificultăți de vorbire. Cum să recunoști tulburările de limbaj și cum să le înfrunți în modul cel mai potrivit (2019) ,
Burgeri. 50 de rețete ușoare (2016) ,
Sucuri și smoothies. 50 de rețete ușoare (2016) ,
Rețete vegane (2022) ,
Fără grăsimi (2022) ,
Superalimente (2018) ,
Detox: Practical Tips and Recipes for Clean Eating (2018) ,
Smoothies & Juices (2018) ,
Detox (2022) ,
Detalii produs
Autor: Maurizio Cusani, Cinzia Trenchi
Traducător: Irina-Marina Borțoi
ISBN: 978-606-8743-18-9
Copertă: Hardcover
Număr pagini: 224
Limbă: Română
Dimensiuni: 26x19 cm
Hârtie: 80g/m
Editura: Creative Publishing
Cărți Non-ficțiune >> Cărți Gastronomie >> Cărți Rețete
Cărți Non-ficțiune >> Cărți Hobby și carte practică >> Cărți Diete, Nutriţie și Sănătate