TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Purifică-ți neîntârziat organismul savurând o hrană perfect naturală, sănătoasă și delicioasă GP-FAG-PNOSOH-16-N-001
Purifică-ți neîntârziat organismul savurând o hrană perfect naturală, sănătoasă și delicioasă
Vezi
galerie

Purifică-ți neîntârziat organismul savurând o hrană perfect naturală, sănătoasă și delicioasă

de Florian Adel Gheorghiță

Id: #242824

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Fructele şi legumele proaspete constituie baza unei alimentaţii cu virtuți detoxifiante şi revitalizante de maximă eficiență.

Învăţaţi să le alegeţi corect şi daţi prioritate fructelor şi legumelor de sezon. Ele au un gust mai bun şi conţin mai multe elemente nutritive. Fructele ne oferă o gamă atât de variată de posibilități de alegere, încât le putem consuma în fiecare zi fără să ne plictisim de ele niciodată! Întregi, în salate sau sub formă de suc proaspăt stors, de preferinţă cultivate în regiunea în care trăiţi, de calitate bio şi culese la maturitate…

Pentru a beneficia cât mai mult de vitamine, minerale şi oligoelemente, achiziţionaţi fructe şi legume în forma lor „brută” − morcovii şi napii cu tot cu frunze, de exemplu. Salatele ambalate, ca de altfel tot ceea ce este deja preparat, trebuie să fie cu grijă… evitate. Alimentele industriale pline de aditivi, din făină şi zahăr rafinat, de cele mai multe ori mult prea impure, blochează funcționarea corectă a organismului şi îngreunează trupul. Pe scurt, mâncaţi simplu şi natural cât mai des posibil!

Încet-încet veţi resimţi binefacerile alimentelor care vă hrănesc fără să vă supraîncarce organismul. Veţi beneficia de o energie calitativă pe o durată mai lungă de timp şi veţi putea să vă realizaţi toate activităţile de peste zi fără să vă simţiţi epuizaţi o dată cu venirea serii.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Florian Adel Gheorghiță

Data apariției: ianuarie 2016

ISBN: 978-606-9357-49-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 264

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,6x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Ganesha