TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Vedere sănătoasă. Cum să prevenim și să vindecăm bolile de ochi printr-o alimentație corectă LI-NEA-VSCSPI-16-N-001
Vedere sănătoasă. Cum să prevenim și să vindecăm bolile de ochi printr-o alimentație corectă
Vezi
galerie

Vedere sănătoasă. Cum să prevenim și să vindecăm bolile de ochi printr-o alimentație corectă

de Neal Adams

Titlu apărut în colecția Citeşte sănătos la Lifestyle

Id: #244102

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Un reputat oftalmolog explică pe înțelesul tuturor cum putem preveni și inversa evoluția bolilor de ochi.

Peste 180 de milioane de americani au probleme cu vederea. Majoritatea cred că nu pot face nimic singuri pentru a vedea mai bine. Dar iată că acum există speranță. În ultimul deceniu, foarte multe studii clinice au arătat că introducerea în alimentație a unor nutrimente specifice ajută la păstrarea unei vederi bune până la o vârstă înaintată, la ameliorarea afecțiunilor oculare și chiar la inversarea evoluției unor boli.

Soluția este simplă: trebuie să consumăm numai alimente obținute din produse naturale și care conțin nutrimente despre care s-a demonstrat clinic că țintesc componentele ochiului afectate de boli și/sau de vârstă.

De asemenea, cartea explică modul cum funcționează ochiul și ce alimente ajută la buna lui funcționare, oferind, in plus, instrucțiuni personalizate, ușor de înțeles, privind alimentele și nutrimentele utile.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Neal Adams

Traducător: Constantin Dumitru Pălcuş

Data apariției: aprilie 2016

Titlu original: Healthy Vision: Prevent and Reverse Eye Disease

ISBN: 978-606-8566-84-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 272

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Lifestyle

 

Opinii editoriale

„Pentru majoritatea oamenilor, înțelegerea modului de funcționare a ochiului este mai puțin importantă decât identificarea cauzelor care duc la deteriorarea vederii. În prima parte a cărții, sunt prezentate aceste cauze și mijloacele prin care pot fi prevenite afecțiunile oculare.

În partea a doua, voi descrie, dintr-o perspectivă foarte largă, cele șase boli principale care afectează ochii (degenerescența maculară, retinita pigmentară, diabetul, glaucomul, cataractele și sindromul de ochi uscat). Vom vorbi despre tratament, prevenție, minimizarea factorilor de risc și – mai important – vom arăta că, dacă înțelegem cum apar aceste boli, vom putea să ne îmbunătățim sau să ne protejăm vederea.”

Neal Adams