TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dieta Vânător - Fermier LI-MAL-DIETVF-15-N-001
Dieta Vânător - Fermier
Vezi
galerie

Dieta Vânător - Fermier

de Mark Liponis

Titlu apărut în colecția Citeşte sănătos la Lifestyle

Id: #242098

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Din ce în ce mai mulți oameni devin supraponderali. De obicei, medicii îi sfătuiesc pe pacienți să mănânce mai puțin și să facă mai multă mișcare, ceea ce se reduce în final la vechea paradigmă a caloriilor consumate și eliminate. Cercetările medicale în privința dietelor sunt confuze și adesea contradictorii.

 

Nici doctorii, nici pacienții nu ar putea spune cu certitudine care plan de scădere a greutății este cel mai bun!

 

Ne vedem nevoiți să experimentăm, sperând să avem norocul de a da peste formula magică. Se naște întrebarea de ce nu reușește medicina să sortez noianul de informații și să ne ofere sfaturile cele mai bune care să dea posibilitateaoamenilor să scape de kilogramele în plus și să-și îmbunătățească sănătatea?

 

Din fericire, studii științifice recente aruncă o lumină nouă asupra subiectului și s-ar putea să ne ajute să găsim în sfârșit o soluție a problemei: pentru unii e mai potrivită dieta săracă în glucide, pentru alții, cea săracă în lipide. De ce? Pentru că unii oameni au un metabolism de vânător, în vreme ce alții au un metabolism de fermier.

 

În cartea de față, doctorul Mark Liponis, un renumit expert în medicina preventivă și integrativă, îți va arăta cum să determini ce tip de metabolism ai și ce dietă este mai potrivită pentru tine astfel încât să îți reduci greutatea și să-ți îmbunătățești sănătatea în același timp.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mark Liponis

Traducător: Constantin Dumitru Pălcuş, Raluca Maria Dumitru

Data apariției: noiembrie 2015

ISBN: 978-606-8566-66-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 192

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Lifestyle