TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
7 ani la dietă. Jurnalul unei femei grase TA-MAV-7ALDJU-12-N-001
7 ani la dietă. Jurnalul unei femei grase
Vezi
galerie

7 ani la dietă. Jurnalul unei femei grase

de Marie Vrânceanu

Id: #233621

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea se deosebește de celelalte cărți de nutriție aflate pe piață prin faptul că autoarea, nutriționista Marie Vrânceanu, este o ex-obeză.

 

”Aventurile unei femei grase este o călătorie ironic-amară prin încâlcita lume a propunerilor de slăbire. În carte sunt analizate toate dietele aflate în prezent pe piață, cu părțile lor pozitive și negative. Eu propun dieta genetică, o dietă de avangardă și de viitor, ca soluție definitivă la problemele de obezitate. Dieta genetică este concepută pe baza profilului genetic al pacientului și în funcție de variațiile genetice se întocmește programul alimentar. Este o soluție pertinentă, nouă și absolut științifică, în acest sens existând o serie de studii științifice făcute în străinătate de către mine și cercetătorul de talie internațională Keith Grimaldi, care semnează și prefața cărții. ” (Marie  Vrânceanu)


”Genele vă vor spune cine sunteți și ce trebuie să mâncați. Nutrigenetica este asigurarea voastră pe viață. Și plătită o singură dată!” (Keith Anthony Grimaldi)

 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Marie Vrânceanu

Data apariției: decembrie 2012

ISBN: 978-606-8361-84-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 366

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Tracus Arte