Descriere produs
Într-o societate în care alergătura şi stresul fac parte din programul zilnic, cartea de faţă vine în întâmpinarea voastră, cu informaţii utile pentru a vă însuşi un stil de viaţă mai sănătos şi mai ordonat.
Ligia Pop este un nume recunoscut în domeniul alimentației raw food din România, dar și pe plan internațional. Consultant în nutriție raw și maestru bucătar în alimentația vegană fără foc, a publicat șase cărți de specialitate: Rețete vegane fără foc (care a câștigat, în 2014, cel mai prestigios premiu la etapa națională a Gourmand World Cookbook Awards, în cadrul categoriei „Best Vegan Cookbook“); Germeni și vlăstari: surse de sănătate și energie; Deserturi pentru părinți și copii sănătoși; Jurnal de sarcină: sfaturi pentru o naștere naturală și un bebe sănătos; Diversificarea raw și vegană: sfaturi și rețete pentru bebeluși și copii mai mari, precum și cartea de față, ajunsă acum la a doua ediție. La acestea se adaugă o metodă de pian, Pași în lumea muzicii.
Este singurul raw chef din lume care a primit, în anul 2011, distincția mondială YouTube Next Chef. Pe lângă numeroasele sale activități, organizează anual, în toată țara, ediții ale Raw Generation Expo, evenimente ce promovează un stil de viață sănătos, echilibrat, fiind totodată gazda show-urilor TV online Ligia’s Kitchen și De vorbă cu Ligia.
Diversificarea raw și vegană (2022) ,
Un ghid al detoxifierii în 15 zile (2023) ,
Jurnalul unei mame (2017) ,
Rețete cu germeni și vlăstari (2018) ,
Deserturi raw pentru copii și părinți sănătoși (2018) ,
Germeni şi vlăstari (2013) ,
Reţete vegane fără foc (2016) ,
Detalii produs
Autor: Ligia Pop
ISBN: 978-606-588-865-4
Copertă: Paperback brosat
Număr pagini: 200
Limbă: Română
Dimensiuni: 18,6x24,6 cm
Hârtie: 80g/m
Editura: Curtea Veche