TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dieta antiîmbătrânire. Cele mai bune alimente, în 40 de rețete. Strategii nutriționale antiîmbătrânire, în șapte pași LI-ELL-DACMBA-17-N-001
Dieta antiîmbătrânire. Cele mai bune alimente, în 40 de rețete. Strategii nutriționale antiîmbătrânire, în șapte pași
Vezi
galerie

Dieta antiîmbătrânire. Cele mai bune alimente, în 40 de rețete. Strategii nutriționale antiîmbătrânire, în șapte pași

de Elyane Lebre

Titlu apărut în colecția SelfHealing la Livingstone

Id: #249002

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ați trecut de 40 de ani și v-ați dori să opriți cumva acele ceasornicului sau chiar să le dați înapoi? Sunteți motivați? Atunci cartea de față, dedicată alimentației antiîmbătrânire, vi se adresează. Ce putem face împotriva îmbătrânirii? În general, răspunsul este "Nu mare lucru". Ei bine, să nu ne grăbim, fiindcă aventura împotriva îmbătrânirii este abia la început de drum, deoarece, cu ajutorul nutriției, a avut loc o adevărată revoluție.
Strategia propusă, plină de o savuroasă vitalitate, este destinată prevenirii efectelor îmbătrânirii, fiindcă studiile, cercetările subliniază faptul că o nutriție corectă poate asigura organismului niște ani superbi. Modul de alimentație influențează energia, vitalitatea și calitatea vieții. Și această epocă, a unei industrializări alimentare feroce, este important să fii singurul care decide cu ce anume se hrănește.
De asemenea, veți descoperi tactici esențiale pentru alimentația ideală, recomandări inedite, veți afla ce anume să evitați și ce înseamnă depoluarea alimentară, care sunt secretele fierberii nontoxice, acizii grași indispensabili și cum reduceți treptat numărul de calorii consumate.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Elyane Lebre

Ilustrator: Andrei Gamarț

Data apariției: mai 2017

ISBN: 978-606-854-525-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 157

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Livingstone