TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Mierea. Proprietăţi şi utilizări CA-DAG-MIEPIU-13-N-001
Mierea. Proprietăţi şi utilizări
Vezi
galerie

Mierea. Proprietăţi şi utilizări

de Daniela Guaiti

Id: #225168

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Uşor digerabilă, gustoasă şi sănătoasă, bogată în proprietăţi curative, mierea este redescoperită în prezent ca aliment complex şi ca intensitate a gustului. Ea este consumată de cei care apreciază alimentele simple şi autentice, dar şi de cei care au nevoie de diete speciale. În această carte sunt prezentate varietăţile de miere, cu precădere cele mediteraneene din Italia, dar şi sortimentele româneşti cele mai apreciate. Ultimele capitole sunt rezervate utilizării mierii în bucătărie şi în cosmetică. Astfel, cititorilor le sunt dezvăluite numeroase reţete pentru sănătate, uşor de realizat şi la îndemâna oricui, care au ca principal ingredient mierea, precum şi un număr impresionant de reţete de mâncăruri sărate, deserturi şi băuturi, toate având la bază mierea, această adevărată minune a naturii.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Daniela Guaiti

Data apariției: 2013

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 135

Limbă: Română

Dimensiuni: 16x23 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Casa

Teme: natură