TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
SuperAlimente Rx CV-KMS-SRPACV-12-N-001
SuperAlimente Rx
Vezi
galerie

SuperAlimente Rx

de Steven G. Pratt, Kathy Matthews

Titlu apărut în colecția Apetit la Curtea Veche

Id: #208704

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Paisprezece alimente care vă vor schimba viaţa
 

Descriere produs

Pornind de la ideea că paisprezece alimente – numite SuperAlimente – conţin toţi nutrienţii de care un om obişnuit ar avea nevoie, dr. Steven Pratt trasează cadrul unui program amplu de alimentaţie la capătul căruia sănătatea şi forma fizică excelentă sunt garantate. Fasolea, afinele, broccoli, ovăzul, portocalele, dovleacul, somonul sălbatic, soia, spanacul, ceaiul, roşiile, carnea de curcan, nucile şi iaurtul sunt aliaţi de nădejde împotriva afecţiunilor de tot felul, împotriva îmbătrânirii sau chiar a cancerului.

 

În lumea anglo-saxonă, simbolul Rx indică acele medicamente care nu se pot cumpăra decât pe bază de prescripţie medicală, devenind astfel sinonim pentru mulţi cu o cale sigură către sănătate. Astfel trebuie citită şi SuperAlimente Rx, ca o lungă şi captivantă reţetă, un melanj în care se îmbină explicaţiile atent documentate, dovezile ştiinţifice, studiile clinice şi recomandările de preparate culinare care mai de care mai delicioase, propuse de cunoscuţi maeştri bucătari.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Steven G. Pratt, Kathy Matthews

Traducător: Nicoleta Bianca Mateescu

Data apariției: 2012

Titlu original: SuperFoods Rx: Fourteen Foods That Will Change Your Life

ISBN: 978-606-588-304-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 392

Limbă: Română

Dimensiuni: 15,5×22 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: curiozitate

 

Opinii editoriale

O carte despre alimente simple, uşor de cumpărat şi de preparat şi despre beneficiile palpabile pe care le pot aduce atât asupra sănătăţii corpului, cât şi a stării generale de bine.

Marie D. Jones