TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
5 ingrediente CV-JAO-50000I-17-N-001
Vezi
galerie

5 ingrediente

de Jamie Oliver

Titlu apărut în colecția Descoperă-l pe Jamie Oliver la Curtea Veche

Id: #250969

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Mese rapide și ușoare
 

Descriere produs

Jamie Oliver, autorul celor mai bine vândute cărți culinare din toate timpurile în Marea Britanie, revine cu o lucrare senzațională. Concentrându-se pe combinații incredibile de 5 ingrediente, a creat 130 de rețete, pe baza cărora puteți prepara bunătăți pentru mesele zilnice. Autorul vă dă idei pentru toate tipurile de mâncăruri, de la salate, paste, pui și pește la feluri inedite cu legume, orez și carne, fără a lipsi mult îndrăgitele dulciuri. Rețetele oferă maximum de savoare cu minimum de efort, Jamie dovedind o inspirație debordantă.


Mese rapide & uşoare se concentrează, în integralitatea ei, pe combinații culinare geniale, formate din numai cinci ingrediente. Acestea se potrivesc de minune laolaltă, rezultând preparate delicioase, cu maximum de aromă și, totodată, cu minimum de efort din partea voastră. Sunt mâncăruri pe care le puteți duce la masă în 30 de minute sau chiar mai puțin. Unele pot fi pregătite uluitor de rapid – să zicem, în 10 minute de lucru efectiv –, după care cuptorul (ori aragazul) vă va desăvârși efortul.


Odată înarmat cu această carte, aș vrea ca fiecare dintre voi să gătească orice, cu plăcere, pornind de la zero – n-ar avea nicio scuză pentru a nu izbuti! Am conceput-o cât mai simplu cu putință, astfel încât orice novice să poată deveni autorul unor mâncăruri extraordinare, celebrând savorile a doar cinci ingrediente în oricare zi. Iar asta, indiferent de ocazie – de la o cină rapidă din timpul săptămânii până la un îmbelșugat ospăț de weekend cu prietenii.


extinde
 

Detalii produs

Autor: Jamie Oliver

Traducător: Elena Ceciu

Data apariției: octombrie 2017

Titlu original: 5 Ingredients - Quick & Easy Food

ISBN: 978-606-44-0001-7

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 18x24 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

 

Loc în topurile Cartepedia

Jamie Oliver
Jamie Oliver
Autor

Jamie Oliver este un fenomen global în domeniul culinar şi al campaniilor pe ace...

vezi autor