TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Vinul. De la strugure în pahar CA-JEP-VDLSNP-15-N-001
Vinul. De la strugure în pahar
Vezi
galerie

Vinul. De la strugure în pahar

de Jens Priewe

Id: #242346

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Tot ce trebuie să ştim despre vin 

Povestea vinului oferă o imagine completă a istoriei acestei milenare plante - viţa-de-vie - şi a darului ei de preţ, vinul. Practic, istoria vinului se confundă cu însăşi istoria umanităţii. 
Această licoare miraculoasă a câştigat o popularitate uriaşă în ultimele două decenii, şi asta datorită calităţilor sale mereu îmbunătăţite. Prezenta carte îi oferă cititorului informaţii detaliate despre tipurile de viţă-de-vie, despre soiurile de struguri şi perioadele lor de coacere, despre podgorie şi munca în cadrul acesteia, cu tot ce implică ea. Un capitol aparte este dedicat tehnologiei de fabricare a vinului şi celor mai apreciate sortimente de vinuri, un altul particularităţilor celor mai importante zone viticole ale lumii. 
Fiind un produs sensibil, manevrarea vinului se face cu delicateţe: de la calitatea dopului şi a tirbuşonului la turnarea într-un anumit pahar, de la temperatura ideală la care se bea vinul până la depozitarea lui, dar şi prezentarea defectelor care pot apărea, totul este tratat în detaliu. 

Vinul - de la strugure în pahar - Tot ce trebuie să ştim despre vin va trezi, cu siguranţă, atât interesul gurmandului cât şi al specialistului enolog, care se vor convinge, lecturând această carte, cât de mult îi datorează vinului civilizaţia umană. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jens Priewe

Traducător: Simona Weiss

Data apariției: decembrie 2015

Titlu original: Grundkurs Wein

ISBN: 9786068527987

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 168

Limbă: Română

Dimensiuni: 20x26 cm

Hârtie: Lux

Editura: Casa

Teme: terapie