TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Carte de bucate 9789735054212
Carte de bucate
Vezi
galerie

Carte de bucate

de Silvia Jurcovan

Id: #202828

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Sute de mii de exemplare vândute, zeci de ediţii publicate

 

După imensul succes din 1975 al Cărţii de bucate pentru tinerele gospodine, cumpărată de peste 250 000 de amatori ori fini cunoscători ai artei culinare, Silvia Jurcovan a revenit în 1983 cu o variantă îmbogăţită şi cuprinzătoare – Carte de bucate –, care a cunoscut numeroase ediţii, şi-a depăşit propriul record de vânzări şi, de aproape 30 de ani, e nelipsită din bucătăriile noastre, hrănindu-ne deopotrivă simţurile şi nostalgiile.

 

Cartea Silviei Jurcovan, acum într-o nouă ediţie – nu una oarecare, ci una îndelung dichisită şi elegantă – imaginează cu drag, cu trudă, migală şi ştiinţă un univers al aromelor şi al gusturilor din copilăria şi tinereţea noastră, pe care le vom iubi întotdeauna.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Silvia Jurcovan

Ilustrator: Rareş Ionaşcu

Prefaţator: Smaranda Vultur

Data apariției: decembrie 2023

ISBN: 9789735054212

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 466

Limbă: Română

Dimensiuni: 15,5x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Humanitas

 

Loc în topurile Cartepedia

 

Opinii editoriale

„O carte de bucate e o poveste despre identitate şi memorie, în paginile ei cuvintele, ca şi mâncărurile, poartă amprente naţionale sau regionale, chiar şi înainte de deveni brand-uri. O carte de bucate e o lume virtuală. Depinde de abilitatea, experienţa şi capacitatea celui care se lasă iniţiat ca reţeta să capete consistenţa, forma şi savoarea lucrului bun de mâncat sau de degustat.”

Smaranda Vultur