TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Gătește în 15 minute cu Jamie CV-JAO-GN1MCJ-13-N-001
Vezi
galerie

Gătește în 15 minute cu Jamie

de Jamie Oliver

Titlu apărut în colecția Descoperă-l pe Jamie Oliver la Curtea Veche

Id: #229622

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Mâncare delicioasă, hrănitoare și foarte rapidă
 

Descriere produs

Această carte corespunde întru totul exigenţelor pe care le au cititorii mei: mâncare foarte rapidă, gustoasă, nutritivă, ce se poate savura în fiecare zi a săptămânii.

 

Elaborarea acestor reţete a fost o experienţă complet nouă pentru mine şi, de aceea, m-am asigurat că toate sunt metodic scrise, ingenioase, atrăgătoare şi amuzante, în acelaşi timp conţinând ingrediente care să vă frapeze cu arome inediteProbabil că nu voi mai scrie niciodată o astfel de carte de bucate, dar vă asigur că aceasta va fi temelia pe care se vor dezvolta abilităţile dumneavoastră de a crea surprinzător de repede meniuri excepţionale.

 

M-am inspirat din arta culinară a întregii lumi, adunând arome pe care le iubim cu toţii, inovând jucăuş preparatele clasice cu pui, cotlet şi paște, aruncând o privire la mâncărurile de inspiraţie asiatică şi la magnificele arome marocane, propunând megasalate — şi multe, multe altele. Am încercat, practic, să cuprind toate tipurile de mâncare de care aţi putea fi interesaţi. Iar acestea sunt unele dintre cele mai rapide şi mai uşoare mese pe care le-am pregătit eu vreodată.

 

Reţetele au fost testate iar şi iar, pentru a mă asigura că această carte va fi un ajutor de nădejde pentru întreaga familie, chiar şi atunci când o veţi da mai departe. Cred că, folosind-o, veţi începe s-o adoraţi — eu sunt foarte mândru de ea.

 

Este, categoric, cea mai echilibrată şi mai captivantă carte după care puteţi găti zilnic, pe care am văzut-o vreodată. Iar dacă v-a plăcut Găteşte în 30 de minute cu Jamieaceastă vă va fermeca de-a dreptul. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jamie Oliver

Traducător: Irina Constantin

Coperta de: Superfantastic

Data apariției: 2013

Titlu original: 15 Minute Meals

ISBN: 978-606-588-642-1

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 20x25,5 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Curtea Veche

Jamie Oliver
Jamie Oliver
Autor

Jamie Oliver este un fenomen global în domeniul culinar şi al campaniilor pe ace...

vezi autor