TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Frumuseţe la minut

Rona Berg
„O carte simplă și completă de sfaturi și trucuri pentru frumusețe. Oricine poate folosi numeroasele ei soluții istețe.“ Wall...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-600-421-3
Dimensiuni: 12,5x17,5 cm
Tip copertă: Paperback

Frumuseţe la minut

MAI MULTE DESPRE CARTE

„O carte simplă și completă de sfaturi și trucuri pentru frumusețe. Oricine poate folosi numeroasele ei soluții istețe.“ Wall Street Journal Femeile au uneori pielea uscată. Sau ochii umflați. Ori părul lipsit de vitalitate. Sau coșuri. Ca expert în frumusețe, autoarea știe exact ce este de făcut pentru a salva situația rapid și cu ușurință. Bazându-se pe îndelungata sa experiență în domeniu și pe sfaturile a sute de consultanți de frumusețe și make-up artiști, ea îți oferă 1 000 de soluții verificate. Păr lipsit de strălucire? Ten palid? Pori imenşi? Rimel încărcat? Iritaţii după ras? Călcâie crăpate? Nici o problemă! Verifică indexul cărții şi vei găsi o soluţie aproape imediată: metode de îngrijire a feței în 5 minute, în 2 minute sau chiar în 30 de secunde, atunci când nu ai vreme de pierdut; remedii ingenioase și la îndemână; cum să rezolvi problemele cauzate de hormoni la diferite vârste; cum să îți schimbi iute machiajul atunci când pleci de la serviciu direct la o întâlnire. Urmează acest ghid indispensabil și vei învăța cum să obții un aspect strălucitor în cel mai scurt timp!

Data apariției: august 2013
Editura: Litera
Pagini: 294
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
sfaturi, trucuri, frumusețe, soluții, piele, ochi, coșuri
  • Rona Berg - Autor
    Rona Berg a fost redactor de frumuseţe pentru The New York Times Magazine şi director editorial la revista Elle. Scrie articole pentru publicaţii precum Vogue, InStyle, Cosmopolitan, Real Simple, O: The Oprah Magazine şi Health.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor