TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
10 minute, 10 ani CV-FRB-1M1AGC-12-N-001
Vezi
galerie

10 minute, 10 ani

de Fredric Brandt

Titlu apărut în colecția Biblioterapia la Curtea Veche

Id: #208676

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ghid complet pentru un aspect frumos şi tânăr
 

Descriere produs

10 minute, 10 ani pleacă de la o idee simplă: 10 minute de îngrijire zilnică a pielii pot face pe oricine să arate cu 10 ani mai tânăr. Cartea se plasează la limita dintre medicină, biologie şi chimie, fiind excelent documentată, iar termenii tehnici sunt lesne de înţeles.

 

Autorul descrie în amănunt alcătuirea pielii (cel mai mare organ al corpului uman), felul în care aceasta funcţionează şi îmbătrâneşte, propunând apoi o serie de strategii menite să o facă să arate mai bine. Sunt prezentate toate posibilele tratamente sau soluţii care au rolul de a împiedica formarea ridurilor, combat pigmentarea pielii şi pot face pe oricine să arate mai atrăgător. Pentru fiecare caz în parte sunt indicate durata păstrării efectului, modul de administrare, precum şi informaţii legate de cât de invaziv sau dureros poate fi un tratament sau altul.


Dacă vă aflaţi singur şi rătăcit pe altarul îngrijirii pielii; dacă vă gândiţi să vă supuneţi operaţiilor estetice, dar speraţi că nu va fi cazul; dacă aveţi nevoie de informaţii exacte, amănunţite, despre cum să scăpaţi de pungile de sub ochi sau de acele riduri tot mai adânci de pe frunte; dacă v-aţi dus la prietene, magazine pentru femei, raioane de cosmetică, cosmeticiene şi chirurgi plasticieni şi aţi obţinut o grămadă de răspunsuri contradictorii, atunci sistemul simplu şi exact al doctorului Fredric Brandt este răspunsul la toate întrebările dumneavoastră. 10 minute, 10 ani, carte scrisă de unul dintre cei mai renumiţi dermatologi, oferă un program de întreţinere completă a pielii, care vă solicită zilnic numai 10 minute şi promite să vă întinerească cu 10 ani. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Fredric Brandt

Traducător: Cristiana Coţovanu

Data apariției: 2012

Titlu original: Ten Minutes, Ten Years: Your Definitive Guide to a Beautiful and Youthful Appearance

ISBN: 978-606-588-383-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 312

Limbă: Română

Dimensiuni: 15,5x20 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: curiozitate, identitate, încredere

 

Opinii editoriale

O carte care se adresează oricărui cititor interesat de îngrijirea pielii, plină de sfaturi uşor de pus în practică.

Library Journal

Nici nu ştiam cât de multe lucruri poţi afla despre propria piele! Un volum din care am avut enorm de învăţat!

Donna Barnes, autoarea volumului „It’s all about you!”