TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Cel mai bogat om din Babilon. Secretele eterne ale succesului

George S. Clason
Colecții/Serii: C&A Business
Milioane de cititori au ajuns să cunoască celebrele "parabole babiloniene" ale lui George S. Clason. Considerate a fi adevărate surse de...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-7780-02-7
Dimensiuni: 13,5x20,5 cm
Tip copertă: Paperback

Cel mai bogat om din Babilon. Secretele eterne ale succesului

MAI MULTE DESPRE CARTE

Milioane de cititori au ajuns să cunoască celebrele "parabole babiloniene" ale lui George S. Clason. Considerate a fi adevărate surse de inspirație, ce tratează atâtea subiecte dureros de actuale precum planificarea și obținerea succesului financiar, asigurarea unui venit solid pentru viitor, dar și principii financiare extrem de solide, deși vechi de mii de ani, aceste povestiri fascinante, bogate în sfaturi și informații extrem de utile, au devenit un model demn de urmat pentru toti autorii lumii moderne ce hotărăsc să scrie despre toate aceste teme.

Pentru cei care au citit Arta Vânzării de Zig Ziglar, numele lui George S. Clason nu este o necunoscută, iar cartea de față vine după o îndelungă așteptare. Paginile ei vă vor purta doar aparent înapoi în timp, tocmai în îndepărtatul Babilon, leagănul principiilor de bază ale lumii financiare, prețuite și în zilele noastre și puse în practică în întreaga lume.
Folosind un limbaj la fel de simplu, dar și profund, precum cel biblic, acest ghid de înțelegere a lumii financiare ne schițează o cale sigură spre prosperitate și, implicit, spre fericire. Totodată, ne ajută să înțelegem problemele financiare cu care ne confruntăm, oferindu-ne și o soluție ce ne va călăuzi pe durata întregii vieți. 
Cel mai bogat om din Babilon este o carte pe care trebuie să o citiți fără întârziere, s-o recomandați prietenilor și s-o dăruiți tinerilor care fac primii pași în lumea afacerilor.

Autor: George S. Clason
Traducător: Iris Manuela Gâtlan-Anghel
Data apariției: 2004
Editura: Amaltea
Titlu original: The Richest Man in Babylon
Pagini: 144
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
afaceri, principii financiare, succes, dezvoltare economică, dezvoltare profesională, probleme financiare
Locuri în topurile Cartepedia

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus