TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Enciclopedia înţelepciunii

Arina Avram
 Proverbele lumii, adunate aici în 107 categorii de învăţăminte, sintetizează experienţa de secole a literaturilor populare....
Vezi mai multe detalii
ISBN: 78-973-684-745-5
Dimensiuni: 11x18 cm
Tip copertă: Paperback

Enciclopedia înţelepciunii

MAI MULTE DESPRE CARTE

 Proverbele lumii, adunate aici în 107 categorii de învăţăminte, sintetizează experienţa de secole a literaturilor populare. Aşa cum veţi vedea în carte, fiecare dintre acestea are propriile învăţături morale, dar diferenţele între o cultură şi alta sunt uneori insesizabile. Tocmai de aceea proverbele au putut fi sintetizate în categorii generale, ele redând aceeaşi înţelepciune practică în limbaje diferite. 

Chiar dacă fac uz pe alocuri de exprimări arhaice, învăţămintele din acest volum nu pot fi considerate inactuale. Chiar dacă telefoanele mobile, calculatoarele şi Internetul nu sunt prezente în aceste pilde, adevărul etern valabil enunţat de proverbe poate fi adus mereu în actualitate. Aceasta este şi intenţia autoarei, de a ne aduce în faţă o nouă întrebuinţare şi însemnătate a proverbelor, sub o formă nemaiîntâlnită. 

Aveţi în faţă o carte inedită, care îşi propune nici mai mult nici mai puţin decât să vă dezvăluie „secretele reuşitei în viaţă”, nu prin vânzarea unor ponturi, ci printr-o introducere adecvată în pildele înţelepciunii milenare.

Autor: Arina Avram
Data apariției: noiembrie 2011
Editura: Allfa
Pagini: 432
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
proverbe, înţelepciune populară, cultură generală

Opinia cititorilor